Джефри Епщайн разполагаше с информация за Доналд Тръмп и семейство

...
Джефри Епщайн разполагаше с информация за Доналд Тръмп и семейство
Коментари Харесай

Джефри Епщайн каза, че ако разкрие „това, което знам и за двамата кандидати“, изборите през 2016 г. ще трябва да бъдат отменени: брат

Джефри Епщайн разполагаше с информация за Доналд Тръмп и семейство Клинтън, която беше толкоз подпалваща, че можеше да преобърне президентските избори през 2016 година изборите, в случай че бъдат оповестени, съгласно по-малкия брат на мъртвия финансист.

„ Ето пряк откъс: „ Ако кажа това, което знам и за двамата претенденти, те ще би трябвало да анулират изборите. “ Това ми сподели Джефри през 2016 година “, сподели Марк Епщайн пред The ​​Post в сряда, припомняйки си диалог, който имал с брат си за конфликта сред Тръмп и Хилари Клинтън.

Въпреки това строителният бизнесмен Марк, на 69 години, възрази, когато беше заставен да обясни, като сподели, че брат му в никакъв случай не му е разкрил какво тъкмо знае за тогавашните претенденти за президент.

Известно е, че и двамата претенденти са се движели в кръга на Епщайн, директно или непряко.

Тръмп е летял с частния аероплан на Епщайн седем пъти през 90-те години, съгласно полетните дневници, летейки сред Палм Бийч, Флорида и Ню Йорк, съпроводен от членове на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР