Джъстин Тимбърлейк и съпругата му Джесика Бийл ще останат шокирани

...
Джъстин Тимбърлейк и съпругата му Джесика Бийл ще останат шокирани
Коментари Харесай

Приятел на Тимбърлейк: Джъстин и съпругата му са в шок от разкрития на Бритни Спиърс

Джъстин Тимбърлейк и брачната половинка му Джесика Бийл ще останат шокирани от бомбастичното разобличаване на Бритни Спиърс, че е абортирала бебето му преди повече от две десетилетия, оповестява дълготраен другар на фамилията пред американския вестник " Сън ".

Предстоящата мемоарна книга на певицата " The Woman In Me " разкрива трагичното изказване. В нея Бритни написа, че е забременяла от Джъстин през 2000 година, когато двамата са били на към 19 години. Тя твърди, че след " сърцераздирателни полемики ", се е съгласила в последна сметка да направи аборт. Това й решение я е " преследвало " дълго - допреди да роди синовете си Шон Престън и Джейдън Джеймс през 2006 година, които са плод на любовта й с някогашния й Кевин Федърлайн.

А другояче - след 2002 година, когато връзката й с Джъстин завършва, години по-късно той се дами за актрисата Джесика Бийл, от която има две деца - Сайлъс и Финиъс. Източник оповестява пред " Сън ":

" Джъстин е същият, какъвто бе, когато излизаше с Бритни, макар че в този момент - 20 години по-късно, неговата кариера, метод на живот и персонални цели, са радикално разнообразни. Тази книга е призрачен сън за него. Моментът е толкоз мъчителен, колкото и самото разобличаване. " Припомняме, че Тимбърлейк имаше проекти още веднъж да се завърне на музикалната сцена, в това число и да започва планове с някогашната пердах тайфа - N*SYNC.

Междувременно записките на Бритни се чака да излязат на 24 октомври. Вече се появиха спекулации за това какво ще разкрие книгата за връзката й с Джъстин - с изключение на направеният аборт, той е бил и " любовта на живота й ". В книгата се написа и за изневярата му с друга известна персона, чието име не е упоменато, тъй като " тя към този момент има семейство ". Досега Джъстин не е коментирал изказванията, въпреки че не е изключено да се трансформира в една от най-обсъжданите персони, и то не с положително.

Според вътрешен източник на " Сън " артистът може би няма да има различен избор, с изключение на да опише своята версия за нещата.

" В момента, в който се е случило това, той е бил заставен да се откаже от своята позиция. Нямам визия дали абортът е бил нещо, за което той в миналото е споделил на Джесика, тъй като връзката му с Бритни не е тематика, която разисква. Той не отхвърля, само че за него това е било преди милион години. Не мисля, че ще оспори обществено някое от изказванията на Бритни, просто тъй като това не е в неговия жанр. Но може би ще бъде заставен да го направи заради събитията. "

Пред изданието другар на Тимбърлейк споделя:

" Това е сложен миг и нормалната тактика на Джъстин да остави нещата да отшумят може да не се окаже удачна, изключително в този миг от кариерата му, когато той в действителност се пробва да се върне в играта още веднъж. "

Източникът счита, че неговият другар е взел умишлено решение да не се замесва в драмата към живота на Бритни през последните години, тъй като се намира на различен стадий от живота си. А съгласно " Дейли мейл " - " Тимбърлейк считал, че абортът ще бъде тяхна загадка вечно. "

В продължение на години Спиърс бе държана под опеката на татко си Джейми. " Сън " разкрива, че в записките й се споделя по какъв начин татко ѝ я е ужасявал още от детството, тъй като е бил " озлобен, равнодушен и леден ". След като е освободена от настойничеството, Бритни се омъжва за фитнес модела Сам Асгари. Бракът ѝ се разпада през август 2023 година, когато Сам подава молба за бракоразвод, съобщи.

Пред " US Today " източник споделя: " Джъстин избра да остане настрани от драмата с настойничеството на Бритни, макар че познава сносно всеки член на фамилията й. "

Той добавя, че Тимбърлейк в този момент желае да се концентрира върху двете си деца и няма желание да претърпява още веднъж обстановката, която се разви в 20-те му години.

" Той обожава синовете си, просто тогава преследваше славата. " От думите му излиза наяве, че въпреки Спиърс да излезе нескрито с някои изказвания, Джъстин няма желание да загърбва това, което е построил с Джесика.

" Ако те в действителност останат дружно, могат да се оправят с това. " Въпреки това приятелят му е търпелив и към певицата, като споделя, че в действителност е предходна през Ада и би трябвало да бъде приветствана за смелостта си.

" Но тя също по този начин отваря остарели рани, за които Джъстин е мислил, че от дълго време са заздравели ".

В идната си книга Бритни изяснява, че не е била възпитавана, че абортът е нещо обикновено. Според TMZ тя " постоянно е желала " един ден да има семейство с Джъстин, само че бременността е настъпила по-рано, в сравнение с е очаквала, а Джъстин е сметнал, че не са подготвени поради възрастта си.

Отново осведомен по тематиката споделя пред " Сън ":

" За Бритни е известно, че е същински захласната от Джъстин. Тя е признавала, че той е бил същинската ѝ обич и в доста връзки в никакъв случай не е преодоляла загубата му. От всички момчета, с които е излизала след раздялата им, никой в никакъв случай не се е докосвал до по този начин до нея, както Джъстин. " Той споделя, че в кръга им от общи другари е " ясно ", че Бритни се е опитвала да се свърже с Тимбърлейк, откакто към този момент бил женен за Джесика. " Но явно това не се е харесало на Джъстин, частично тъй като е желал да продължи напред, само че и тъй като не би показал пренебрежение към Джесика, изграждайки още веднъж близка връзка с някогашната си. Бритни трябваше да се отдръпна и да одобри, че той изцяло е траял напред. "

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР