Джъстин Бийбър стана поредната знаменитост в „черния списък“ на компаниятаНе

...
Джъстин Бийбър стана поредната знаменитост в „черния списък“ на компаниятаНе
Коментари Харесай

Забраниха на Джъстин Бийбър да купува спортните коли на Ferrari

Джъстин Бийбър стана следващата звезда в „ черния лист “ на компанията

Не е загадка, че Ferrari има избран „ етичен кодекс “, който постанова редица ограничавания към притежателите на коли на марката. Той включва даже изявления в обществените мрежи, а на нарушителите, без значение от техния статут и финансово положение, се не разрешава да купуват коли със скачащия жребец на емблемата.

Поредното попълнение към този черен лист е канадският артист Джъстин Бийбър. Любимецът на милиони тинейджърки е прочут с любовта си към екстравагантния тунинг, а през 2016 година той стана притежател на Frerari 458 Italia, чиято доработка повери на калифорнийското тунинг студио West Coast Customs. Колата получи специфичен пакет от елементи по каросерията Liberty Walk, към който бяха добавени 20-цолови джанти Forgiato Dieci-ECL. Купето беше облепено с фолио Forgiato Blue, а в салона беше конфигурирана скъпа аудио система, написа.

Година по-късно Бийбър продаде спортната си кола на търг, проведен Barrett-Jackson за 434 500 $, откакто преди този момент тя изчезна от паркинга на хотел Montagne в Бевърли Хилс. Певецът нае детективска организация, която за 3 седмици откри автомобила. В медиите се подвигна много звук – като за кражбата, по този начин и за последвалата продажба, а това очевидно не се е харесало на Ferrari.

Сега се оказва, че канадският реализатор е включен в листата с хора, на които е неразрешена покупката на коли на Ferrari. В него попадат още редица звезда, измежду които са рапърите 50 Cent и Tyga, артистът Николас Кейдж, боксьорът Флойд Мейуедър и моделът Ким Кардашиян. Всички те в разнообразни моменти да ядосали Ferrari с непристойното си отношение към колите на марката.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР