Джъстин Бийбър получи обвинения за изнасилване. Това става ясно от

...
Джъстин Бийбър получи обвинения за изнасилване. Това става ясно от
Коментари Харесай

Обвиниха Бийбър в изнасилване - slava.bg

Джъстин Бийбър получи обвинявания за обезчестяване. Това излиза наяве от изявления на две дами в Twitter, които шокираха огромна част от почитателите на канадския артист.

Потърпевшите даже не споделят цялостните си имена, което води до подозрения какъв брой достоверни са разказите им. Една от тях, която се показва като Даниел, разкрива, че артистът я е изнасилил през 2014 година, когато двамата са били в хотел „ Four seasons “. Другата, която не желае да споделя по какъв начин се споделя, показа, че през март същата година артистът ѝ налетял след събитие в Остин, Тексас.

Според описа на Даниел, Бийбър е спал с нея без единодушието ѝ, когато тя е била на 21. Тогава той е имал връзка със Селена Гомес.

По-късно трета хипотетична жертва на име Кади, разяснява обвиняванията, като посочи, че тя също е била изнасилена от изпълнителя – през май 2015 година По думите ѝ, той изобщо не е спазвал религиозните си съображения да не прави секс преди брака, а тя от своя страна се страхувала от родителите си и дълго време крила случилото се.

До момента Джъстин Бийбър не е коментирал обвиняванията против него. Твърденията за него обаче провокираха спорни реакции измежду неговите почитатели. Голяма част от тях го опазиха и показаха, че дамите би трябвало да подадат тъжба в съда, подкрепена с доказателства, с цел да им повярва някой.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР