Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли се завърнаха от Канада,

...
Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли се завърнаха от Канада,
Коментари Харесай

Джъстин и Хейли Бийбър – истинските Барби и Кен - slava.bg

Джъстин Бийбър и брачната половинка му Хейли се завърнаха от Канада, където прекараха по-голямата част от изолацията. Двамата бяха засечени на разходка в Калифорния по време на Деня в памет на починалите във войните, който в Съединени американски щати се празнува всеки финален понеделник на месец май.

Снимките на фамилията провокираха същински възторг в обществените мрежи, а някои почитатели незабавно побързаха да сравнят звездите с Барби и Кен. Хейли носеше розов състезателен комплект, очила и големи обици, а косата ѝ беше вързана на опашка. Съпругът ѝ заложи на доста по-малко облекла и се появи в Малибу единствено по розови къси панталонки, а татуировките му бяха на показ.

От началото на карантината двойката непрекъснато осведоми феновете си за всекидневието у дома. Наскоро Бийбърови започнаха и нова поредност във Facebook, наречена „ The Biebers on Watch “, която се излъчва три пъти в седмицата. Там те дават отговор на въпроси от почитателите и дискутират разнообразни моменти от своята връзка.

Именно във Facebook стана ясно, че Хейли не помни тъкмо по кое време се е влюбила в Джъстин. „ Спомням си първия път, когато сподели, че си влюбен в мен, само че не знам по кое време аз взех решение, че си точният за мен “, споделя тя. Добавя, че съвсем до сватбата не е казвала на брачна половинка си, че го обича.

От своя страна, канадският реализатор твърди, че изолацията го е предиздвикала да се влюби още повече в жена си. „ Започнах да съзнавам какъв брой положителни качества имаш и какъв брой доста неща одобрявам в теб “. Първата им целувка пък се случва на среща, за която Хейли бяга от у дома.

Тогава Джъстин я кани да хапнат суши, само че родителите ѝ не разрешават. „ Те изрично отхвърлиха и не разрешиха да се виждам с Джъстин. Тогава по-голямата ми сестра ме покри и сподели, че ще дремя в нейния апартамент. Не съумяха да ни заловен “. Добрата вест е, че Бийбър в действителност е бил точният мъж за Хейли и тази загадка намира се явява началото на едно семейство.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР