Джъстин Бийбър и годеницата му Хейли Болдуин избухнаха в сълзи

...
Джъстин Бийбър и годеницата му Хейли Болдуин избухнаха в сълзи
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър пак се разрева насред Ню Йорк, дебне ли го призракът на Селена?

Джъстин Бийбър и годеницата му Хейли Болдуин избухнаха в сълзи посред Ню Йорк. Странната сцена беше видяна от доста минувачи, оповестява „ Мирър “.

Двойката била очевидно смутена до момента в който карала колелета из града. Хейли опитвала с всички сили да утеши обичания си.

24-годишният артист и 21-годишната моделка се държали за ръце, а след това седнали на каменна стена, явно завладени от мощни страсти. Преди това двамата карали колелета в западната част на Манхатън.

В един миг Джъстин просто си седял на колелто и държал главата си в ръце, до момента в който Хейли стояла компактно до него. Моделката, която е щерка на артиста Стивън Болдуин, застанала до него и той я прегърнал с една ръка. Друг кадър демонстрира по какъв начин той си е покрил лицето с ръцете си, а Хейли стои пред него.

Феновете незабавно извадиха няколко догатки за случилото се.

Според някои, двамата просто се били молели и страстта ги превзела.

Според други, до момента в който си карал колелото Бийбър си бил спомнил за времето, когато правел същото си някогашната си прятелка Селена Гомез.

Появи се и фотография, на която Джъстин и Хейли седят на маса и носят същите облекла, а пред тях стои кубче на Рубик. Припомня се фрагмент от изявление, в което артистът показва, че си играе с кубчето, когато усеща безпокойствие.

Странните фотоси се появяват малко откакто Джъстин, който предложи брак на Хейли до момента в който бяха на Бахамите, затвори устата на папарак, който непосредствено ги попита дали моделката е бременна.

Както БЛИЦ заяви, в последните дни артистът има няколко сходни прочувствени срутва в Ню Йорк. На няколко пъти се показваха негови фотоси с Хейли, на които и двамата наподобяват извънредно тъжни за хора, на които им следва женитба.






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР