Джаред Лето има едно специално послание за всички американци –

...
Джаред Лето има едно специално послание за всички американци –
Коментари Харесай

Джаред Лето гол, но със специално послание към феновете - slava.bg

Джаред Лето има едно особено обръщение за всички американци – Гласувайте!

В сряда, 21 октомври, изпълнителят употребява обществената мрежа Instagram, с цел да изпрати своето обръщение по забавен метод. Той разгласява фотография, на която е чисто гол. Фотосът е изработен в огледало, а от Лето се вижда единствено съвършено изваяното му тяло, като долната му част и главата на звездата са скрити.

След като сигурно притегли вниманието освен на женската, само че и на огромна част от мъжката публика, Джаред им подсети, че напълно скоро предстоят президентски избори, на които всеки глас е от голяма важност. „ Не забравяйте да гласувате “, написа той под фотографията. Разбира се, обявата незабавно събра хиляди лайкове и мнения, в които някои от почитателите обявиха, че към този момент са дали своят вот, само че нямат проблем да попадат на такива предизборни фотоси.

Джаред Лето не е единствената звезда, която се пробва да притегли вниманието на почитателите си, след което да ги накара да гласоподават. Преди няколко седмици Кайли Дженър разгласява фотография, на която е по бански и насочи почитателите си към линк в описанието си, който ги изпраща към платформа за регистрация за гласоподаване. Опитът ѝ се увенча с необикновен триумф, като се оповестява, че регистрациите са се нараснали с 1500%.

Кери Уошингтън обаче опита напълно различен метод. Тя употребява обществената мрежа Туитър, където показа малко за идния си филм „ Скандал “, само че линкът в поста водеше до уебсайт за регистрация за гласоподаване.

Въпреки че Джаред Лето към този момент е в крайник със протичащите се събития, той дълго време беше в незнание за друго огромно събитие в света. Докато всички ние се страхувахме от пандемията през март месец, артистът се беше изолирал, с цел да медитира. Той се отхвърли от всевъзможни обществени мрежи, телефони и други връзки с външния свят.

„ Еха. Преди 12 дни започнах медитация в пустинята. Бяхме тотално изолирани. Нямахме визия какво се случва. Вчера се завърнах в напълно друг свят. Такъв, който се е трансформирал вечно “, написа артистът на 16 март.

Явно в този момент Лето към този момент е наваксал и доста добре знае какво се случва. Той е подготвен за изборите, а съдейки по фотографията, може да не помни за облеклата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР