ДЖАКСЪН, мис. (AP) — След многократни неуспешни опити депутатите от

...
ДЖАКСЪН, мис. (AP) — След многократни неуспешни опити депутатите от
Коментари Харесай

Предложението за инициатива за гласуване в Мисисипи няма да позволи промени в законите за абортите

ДЖАКСЪН, мис. (AP) — След многократни несполучливи опити депутатите от Мисисипи ще се опитат още веднъж да съживят процеса на самодейност за гласоподаване, само че последното им предложение няма да разреши промени към държавните закони за абортите посредством избори в целия щат.

Доминираната от републиканците Камара утвърди резолюцията с 80-36 гласа в сряда, часове откакто група от републикански законодатели, формирана напълно от мъже, придвижи резолюцията в комисия.

Републиканците в Камарата споделиха, че щатските ограничавания за абортите би трябвало да бъдат неразрешени заради ролята на Мисисипи Хаус в полагането на основите за Върховния съд на Съединени американски щати да промени правата на абортите в цялата страна.

„ Проблемът с абортите е проблем, който по-голямата част от Камарата на представителите поддържаше през последното десетилетие “, сподели републиканецът Фред Шанкс от Брандън. „ Къщата беше силата, която прекатурна Роу против Уейд. Не беше никой различен. Бяхме ние. И просто не мисля, че желаеме да се забъркваме с т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР