Джаки Кенеди е може би една от най-провокативните дами, които

...
Джаки Кенеди е може би една от най-провокативните дами, които
Коментари Харесай

Джаки Кенеди-Онасис е първата жена от хайлайфа, която лъсва гола

Джаки Кенеди е може би една от най-провокативните дами, които в миналото са били в Белия дом. Непосредствено след загубата на брачна половинка ѝ, тя бързо намира мястото си при Аристотел Онасис, като малко по-късно се женят. В залеза на техния брак, папараците съумяват да се доберат до една по-интимна фотография, която разкрива малко повече от визията на Джаки, тогава Онасис. Коментарите стават горещи, а Онасис изяснява доста умерено:

„ Понякога би трябвало да се съблека, с цел да сложа моя бански. Жена ми прави същото понякога. “

Кадарът се появява в италианското списание Playmen през декември 1972 година Въпросната фотография е направена на остров Скорпиос в Гърция. Бившата брачна половинка на Джон Ф. Кенеди е разпускала на частния остров на Онасис. Кадрите не са изключително законни и демонстрират вдовицата по кожа без нито един проблем на света. Някои хора приветстват гледката, само че други, изключително американци, не са толкоз доброжелателни.

Тиражът на изданието е изкупен доста бързо, само че незаконни копия се озовават в Съединени американски щати и мненията в обществото са много цветни. Само няколко месеца по-късно и американското издание Screw ще разгласява същите фрагменти. Собственикът слага един от фрагментите на първа страница и показва, че тогавашната първа дама въобще не е лишена от внимание, изключително откакто нейният брачен партньор има тогава към 1 милиард $ или 100 милиарда $ през днешния ден.

Едва ли това би бил необикновен скандал, в случай че Джаки не се счита за американската вдовица, която е била до един от най-хубавите американски президенти. Въпросната корона не се дава толкоз елементарно, затова се следи едно приемане на личността, което автоматизирано лимитира доста съществено нейния личен персонален живот. Именно тази купа кара и множеството папараци да я преследват. Собственикът на американското издание – Ал Голдщайн ще продаде повече от 144 хиляди копия и то единствено през първата седмица от стартирането, а през идната ще сложи необикновен връх с половин милион продадени копия.

Това остава и най-успешния брой на изданието в историята, а Screw стопира да съществува през 2003 година с оповестяването на фалит и неспособност да се заплащат заплати. Освен жадни фенове за зрелища, този брой за първи път влиза и в една друга особена категория – revenge porn. Ако не сте осведомени с термина, това е оня миг, когато единият сътрудник качва интимните моменти, записани с камера или фотоапарат и ги разгласява свободно в пространството.

Мнението на мнозина е, че единственият причинител е Аристотел Онасис. Неговото предпочитание е било да нарани своята брачна половинка. Много постоянно се твърди, че Онасис е тормозил Джаки. Има и друга версия – Онасис се е изморил от прищевките на своята обичана и е поканил повече от 10 фотографа, които да уловят интимните моменти на госпожа Кенеди. Всички папараци получили карта на острова, както и детайлна информация за нейното местонахождение на плажа.

С сходна информация е било доста елементарно за Сетимио Гаритано да стигне до плажа, да заобиколи защитата и да направи нужните фотоси. Той съумява да я улови заспала на плажа, почиваща на шезлонг, четяйки, правейки йога, плувайки, пушейки и полагайки голото си тяло на плажа. По мнението на фотографа, неговият модел е знаел, че ще бъде сниман и тъкмо затова.

Една година по-късно и самият Гаритано ще признае, че е имал съдействието на Онасис за тези фрагменти. Все отново няма да признае, че Онасис персонално го е потърсил. Все отново му споделя, че има и някои по-интимни фрагменти, като Александър Онасис (синът) дава благословията си да бъдат оповестени. Той не харесва Джаки, сестра му споделя същото виждане за американката. Единствената вяра е, че откакто видят бял свят, краят на връзката ще пристигна.

Проблемът на сходни отмъщения и осъществявания ще нанесат и други вреди. Децата на някогашната госпожа Кенеди – Каролин и Джон – ще бъдат обект на тормоз поради същите фрагменти. Малко след публикуването им, Аристотел Онасис стартира да мисли за своя бракоразвод. Скандалът се приключва, откакто Александър Онасис умира в самолетна злополука през 1973 година Милиардерът изпада в меланхолия и упреква брачната половинка си за своя случай. Клюкарските истории не престават и се твърди, че точно тя е донесла неприятният шанс в милиардерското семейство.

Лари Флинт ще закупи фотосите и ще ги качи в своето издание „ Hustler “, публикувайки ги още веднъж през 1975 година По негово мнение, това са най-добре вложените му пари. Флинт признава, че е бил подготвен да даде милион $ за тях, само че не се постанова.

Странното е, че макар всички опити, хората в Съединени американски щати обичат Джаки Кенеди-Онасис повече от порнографските ѝ фотоси. Гръцкият милионер умира през 1975 година и не съумява да подпише своите документи за бракоразвод. Джаки получава 26 милиона $ като завещание. Малко след гибелта на Аристотел, Джаки ще съобщи, че той е бил нейният избавител в едно от най-мрачните ѝ времена. Той е подарил доста красиви моменти и американката постоянно ще бъде признателна за тях. Американската вдовица ще се запознае с Морис Темпелсман, който стартира да продава диаманти и се занимава с финанси, до момента в който връзката трае, 26-те милиона ще минат цената от 100 милиона $.

Парите не съумяват да успокоят папараците, които не престават да я преследват до гибелта ѝ през 1994 година Печели няколко борби против медии, в това число и си вади ограничаваща заповед за фотограф, който не стопира да я преследва. Няма арбитър, който да не признае, че вдовицата на Кенеди е била обект на тормоз и това не можело да продължава.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР