Джак Хюз, Даусън Мърсър и Фабиан Зетерлунд реализираха порпадения при

...
Джак Хюз, Даусън Мърсър и Фабиан Зетерлунд реализираха порпадения при
Коментари Харесай

Ню Джърси с клубен рекорд при победата над Филаделфия

Джак Хюз, Даусън Мърсър и Фабиан Зетерлунд осъществиха порпадения при успеха на Ню Джърси с 3:2 против домакина Филаделфия в дуел от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада. Това е рекорден в клубната история на Девилс 11-ти следващ триумф при посещение.

Майлс Ууд се отличи с две асистенции в интерес на спечелилите, а вратарят Акира Шмид направи 31 спасявания. Ню Джърси е единствено на един триумф от равнене на върха за най-вече поредни победи в Лигата.

Травис Конечни и Лукас Седлак бяха точни в интерес на Филаделфия. Отборът на Флайърс загуби 12 от последните си 13 дуела в НХЛ. Картър Харт се отличи с 15 избавени шайби на вратата на домакините.

Последното проваляне при посещение на Девилс досега беше записано на 13 октомври във Филаделфия в самото начало на новия сезон.

Бостън не срещна компликации против Колорадо и го победи вкъщи с безапелационното 5:1. Давид Пастрнак и Трент Фредерик осъществиха по две попадения, а Джейк ДеБръск означи своя гол номер 100 в Лигата, оформяйки крайното резултат в третия интервал.

Българският вратар Александър Георгиев не игра за Колорадо. В последната част Андрю Колиано вкара почетното попадиние в интерес на първенците за 2022 година. Стражът Павел Франкуз направи 34 спасявания на вратата на тима от Денвър.

Колорадо беше беше нападателите Валери Ничушкин, Еван Родригес и Дарън Хелм, както и без бранителите Боуен Байръм и Къртис Макдърмид, до момента в който капитанът Гейбриъл Ландеског претърпя интервенция на коляното преди към два месеца.

Чикаго се наложи с 5:2 против Ню Йорк Рейнджърс. Патрик Кейн се отличи с попадение и две завършващи подавания за гостите, които прекъснаха серията си от осем следващи загуби при гостувания.

Рийз Джонсън, Макс Доми, Джонатан Тийвс и Тайлър Редиш също бяха точни във вратата на Рейнджърс. Тимът на Блекхоукс нямаше триумф в Лигата от 12 ноември, когато завоюва в Анахайм.

Пьотр Мразек спря 21 шута за две елементи на вратата на Чикаго, а в последния интервал влезлият като запаса негов съотборник Арвид Сьодерблом избави пет шайби.

Бика Зибанеяд и Крис Крейдър се разписаха във вратата на Блекхоукс. Рейнджърс загуби пет от последни си шест мача в НХЛ, допускайки четвърто поредно проваляне пред лична аудитория.
 Зам.-министър Харизанов се срещна с президента на Международната федерация по хокей на лед Люк Тардиф
Зам.-министър Харизанов се срещна с президента на Международната федерация по хокей на лед Люк Тардиф

България ще бъде хазаин на Световното състезание Дивизия 2 за юноши до 18 години през 2023 г.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР