Джак Глийсън, известен с образа на крал Джофри Баратеон в

...
Джак Глийсън, известен с образа на крал Джофри Баратеон в
Коментари Харесай

Проклетникът Джофри от Игра на тронове в още по-зловеща роля в предстоящ сериал

Джак Глийсън, прочут с облика на крал Джофри Баратеон в " Игра на тронове ", ще влезе в ролята на Уентуърт в идната серийна акомодация на книгите " The Famous Five " на Енид Блайтън. Неотдавнашна фотография на Глийсън, споделена от Би Би Си и подчертана от Comic Book, дава визия за злокобния му тип в сериала.


Въпреки че детайлностите за най-новата му роля са нищожни, умерено може да се каже, че обликът на Уентуърт, който ще показа Глийсън, ще бъде доста по-различен от ролята му на крал Джофри. Неразпознаваемият Джак Глийсън, захвърля кралското си облекло от " Игра на тронове " поради костюм и страховити мустаци, с цел да се въплъти в облика на Уентуърт, в който обаче наподобява даже по-зловещ от Джофри.

„ The Famous Five “, който ще зададе доста по-лек звук спрямо насилието и откровеното наличие на „ Game of Thrones “, придвижва на екран акомодацията на обичани детски авантюристичен романи. Историите се въртят към приключенията на група деца - Джулиан, Дик, Ан и Джордж, и тяхното куче Тими.

В основния актьорски състав са Диана Бабникова в ролята на Джордж, Елиът Роуз в ролята на Джулиан, Кит Ракусен в ролята на Дик и Флора Джейкъби Ричардсън в ролята на Ан. Тими, правилният кучешки сателит на групата, ще бъде Кип, кръстоска на брадато коли. Заедно с Глийсън откриватели са Ан Акинджирин в ролята на Фани, Джеймс Ланс в ролята на Куентин и Диана Куик в ролята на госпожа Уентуърт.

Участието на Джак Глийсън в идния сериал е непредвиден поврат за почитателите му. Ирландският артист по-рано беше оповестил, че се отдръпва от актьорството, откакто героят му Джофри Баратеон беше погубен в " Игра на тронове ". В голям брой изявленията той разкри, че пристрастеността му към специалността е намаляла, което е довело до решението му да се отдръпна от промишлеността.

След присъединяване си в " Игра на тронове " Глийсън в действителност прекъсва актьорската си кариера за шест години. Въпреки това той се завръща, като показва героя Каспър в два епизода на телевизионния сериал " Out of Her Mind ". На идната година, през 2021 година, той влиза в ролята на Рори в комедийния филм " Приятелят на Ребека ".

В момента във Англия текат фотосите на кино лентата „ The Famous Five “. Макар че " Игра на тронове " евентуално е най-забележителната роля на Джак Глийсън досега, ролята му в " The Famous Five " носи забележителен капацитет, като се има поради фамозният статут на сбирката от книги на Енид Блайтън. Освен това идният ефирен сериал разполага с богат първоначален материал, който може да бъде проучен, защото има опция да черпи от сбирка от 21 романа и разкази.

Към момента не е оповестена публична дата на излизане на " The Famous Five ". Заслужава да се означи, че за разлика от голям брой други кино и телевизионни продукции, които бяха принудени да спрат работа заради продължаващите стачки на Гилдията на американските писатели (WAG) и Гилдията на филмовите артисти - Американската федерация на телевизионните и радиоартисти (SAG-AFTRA), " The Famous Five " наподобява не е обиден от тези разстройства.

Тази необикновена обстановка би могла да се дължи на обстоятелството, че няколко от актьорите в сериала са от Англия и имат контракт с локален синдикат, прочут като Equity, който не е част от SAG-AFTRA, което разрешава продукцията да продължи гладко. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР