Дизайнерски козунак на марката Dolche & Gabbana със сицилиански бадеми

...
Дизайнерски козунак на марката Dolche & Gabbana със сицилиански бадеми
Коментари Харесай

90 лева за дизайнерски козунак

Дизайнерски козунак на марката Dolche & Gabbana със сицилиански бадеми се продава в български онлайн магазин.

Дизайнерски козунак на марката Dolce & Gabbana със сицилиански бадеми се продава в български онлайн магазин на цена от 89 лева Грамажът на продукта е 750 грама, а козунакът върви и със специфична железна кутия с дизайн на марката.

Другите две оферти на уеб страницата на търговеца са за коломбо с шоколад, който е двойно по на ниска цена - 39 лева А за 130 лева, също опаковани в първокласна кутия, поличавате козунак с шоколад и 1 кг конфитюр от ягоди.

И трите оферти обаче са с изчерпана наличност, само че е допустимо в дните преди Великден да ги заредят още веднъж. Ако ли не, то рекламният трик за привличане на трафик в уеб страницата посредством дизайнерския козунак, работи.

Коломбата е италианският еквивалент на българския козунак. Той се пече във форма, наподобяваща на кръст, само че в действителност изобразява гълъб. Според историците той е отдаден на двойка гълъби, появили се в небето над Милано незабавно след успеха локалните войски над армията на немския крал Фридрих Барбароса. Тестото за него се замесва без прясно мляко и коломба паскуале се покрива с бадеми или други ядки и захарни топчета.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР