Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз скандализира с признание. По думите

...
Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз скандализира с признание. По думите
Коментари Харесай

Мегз скандализира: Карбовски ме изнудваше за секс! Плеймейтки са му… 18+

Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз скандализира с самопризнание. По думите й журналистът Мартин Карбовски я изнудвал за секс. Мегз обаче не спря до тук. Тя твърди, че Николета Лозанова Михаела Тодорова и други плеймейтки, които са му гостували, „ са му се от плащали с духане, с цел да са в ефир “.

Тези скандални изказвания Каканашева направи посредством пост в персоналния си фейсбук профил.

Ето какво написа тя (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„ Карбовски ме изнудваше за секс, с цел да продължи да излъчва предаванията си с мен. Твърди, че @nikoleta_lozanova @nora_nedkova @mihaelatodorova и всички останали плеймейтки, които са му гостували са му се от плащали с духане, с цел да са в ефир.

Поради тази причина към този момент няма да видите мои излъчвания при него, тъй като аз не духам за популярност.

Ще кажа и още - човек, който всяка седмица приказва от народен ефир да морал - е развален от вътрешната страна, постоянно пийнал и дрогиран.

Също по тематиката за морала - персонално съм участвала на телефонни диалози, в които един от най-големите критици на държавното управление се уговаря за срещи с президента. А след това се хвали пийнал - какъв брой пари му взима и по какъв начин той основава и разрушава имиджи в тази страна.

Винаги съм била до болежка почтена - даже когато това ми е коствало всеки да се изправи против мен. Този път си мислех да си мълча, само че дочух, че се случва и с други, по тази причина описвам.

Повече излъчвания с Карбовски няма да имам “.

На този стадий Карбовски не е коментирал изказванията на Каканашева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР