Дизайнерът Оливие Рустен от модна къща Balmain разкри, че е

...
Дизайнерът Оливие Рустен от модна къща Balmain разкри, че е
Коментари Харесай

Дизайнер пострада ужасяващо при експлозия на камина

Дизайнерът Оливие Рустен от фешън къща " Balmain " разкри, че е потърпевш тежко от детонация, случила се в жилището му преди една година. Той разгласява своя фотография, на която е целият в бинтове, заяви Военновъздушни сили.

" Точно преди година камина в дома ми експлодира ", написа Рустен към фотографията в Инстаграм.

На идващия ден моделиерът се разсънва в парижка болница. Оттогава се възвръща от раните си. Притесненията му и " манията за съвършенство " в стилната промишленост са му пречели да приказва за случая до в този момент, написа life.dir.bg.

" Честно казано, не знам от какво толкоз се срамих ", признава Рустен. Докато се възвръща, крие раните си с дълги ръкави и бижута по време на изявленията.

" След една година към този момент съм излекуван и благополучен. Осъзнах какъв брой същински блажен съм и благодаря на БОГ за всеки ден от живота си ", написа той. Рустен благодари на медицинския екип, който го е лекувал, за професионализма, макар че тогава е имало " необикновен брой случаи на Covid-19 ".

Дизайнерът споделя, че се усеща огромен късметлия: " След всяка стихия изгрява слънце ".

Рустен поема длъжността креативен шеф в фешън къща " Balmain " през 2011 година Тогава е едвам 25-годишен. Марката се разраства сред 15 и 20 % от 2012 година до 2015 година, по данни на сп. " Out ". Той отваря бутици в Лондон и Ню Йорк. Дотогава марката продава сбирките си единствено в Париж.

Документалният филм " Момчето знамение ", дело на Netflix, е отдаден на кариерата му и демонстрира по какъв начин е търсел родната си майка. Лентата, която излезе по-рано през тази година, е част от каталога на стрийминг платформата и е налична за нейните клиенти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР