Икономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели!

...
Икономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели!
Коментари Харесай

Цели румънски села пристигат за Великден във Варна

Икономически университет:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Огромни родове и поданици на цели румънски села идват проведено във Варна и комплексите за Великден. Това показа за Varna24.bg проф. Стоян Маринов,  член на УС на Варненската туристическа камара и декан на факултет " Управление " в ИУ-Варна. 

Общо 20 хотела с към 8000 кревати отварят порти за към този момент обичайните посетители и приготвят атрактивни изненади за празничното им престояване във Варна и комплексите.

" Това са хора, които от години идват тук и са удовлетворени. Цели родове си дават среща за празника на наша територия, тук-там кметове на обособени села провеждат почивката и съвсем цялото село се включва. Това е по този начин, тъй като предлагането ни е атрактивно, добра услуга на добра цена. Очаква се към 1,2 млн.евро да се завъртят в стопанската система на региона в празничните дни. ", сподели проф. Маринов.

Според него Варна е желана пред Гърция и Турция поради качествените услуги, които нашият туризъм предлага и поради близостта.

Какво още показа специалистът, вижте във видеото! 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР