Disturbed са втората група, която обявиха организаторите на фестивала Hills

...
Disturbed са втората група, която обявиха организаторите на фестивала Hills
Коментари Харесай

Disturbed са втората група на фестивала Hills of Rock в Пловдив

Disturbed са втората група, която оповестиха уредниците на фестивала Hills of Rock, който ще се организира на Гребния канал в Пловдив сред 28 и 30 юни 2019 година.

Вчера беше оповестено първото огромно име за фестивала - Whitesnake с Дейвид Ковърдейл.

Дистърб идват за пръв път в България. Американската група е учредена през 1996 година, само че точно сега са на върха на славата си. Миналата седмица те бяха на второ място в класацията на Billboard за най-продавани албуми, като изпревариха Лейди Гага и останаха единствено зад нашумелите Greta Van Fleet.

Освен това сингълът им Are You Ready беше 4 следващи седмици отпред в класацията Billboard’s Hot Mainstream Rock Tracks.



България е част от европейското турне на Disturbed. Очаква се в него с изключение на настоящия си шлагер да свирят и познатите “Down With The Sickness и ” Inside The Fire ”, както и нашумелия техен кавър на класическото парче на Саймън и Гарфънкъл " Sound of Silence ".

Цената билетите за трите дни на фестивала Hills of Rock варира сред 120 и 180 лв. според от датата на закупуването.

Disturbed бяха в центъра на вниманието през 2015 година около драматичен случай. Тогава репортерката Алисън Паркър и операторът Адам Уорд бяха убити по време онлайн лъчение. Убийството по някакъв метод подсещаше фрагменти от реклама за тогавашния нов албум на групата, в която беше употребен видеоклипа към песента " The Vengeful One ", в който страшилище прострелва няколко души в телевизионна станция.

Групата незабавно спря рекламата, а детайлности за случая можете да прочетете в WeRock.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР