Дисциплинарни проверки са започнали срещу общо 13 души от Гранична

...
Дисциплинарни проверки са започнали срещу общо 13 души от Гранична
Коментари Харесай

Започват дисциплинарни проверки срещу 13 души от Гранична полиция заради непроверените пътници на Летище София

Дисциплинарни инспекции са почнали против общо 13 души от Гранична полиция, поради случая с пропуснатите без надзор пасажери от Париж, за който съобщи  " Хоризонт " през вчерашния ден. 

Всички те ще бъдат отстранени от работа до приключването на разследването по случая, като на тяхно място ще бъдат извикани гранични служители от Варна и Бургас. Това съобщи вътрешният министър Валентин Радев преди минути. 

Ръководството на Министерство на вътрешните работи не изключва даже и умишлени дейности от страна на граничните служители на реда, защото съгласно Валентин Радев обясненията им са несвързани. Общо 7 чиновници са липсвали на работните си места сега, в който пасажерите от Париж са пристигнали. Те са обяснили пред проверяващите случая, че по това време са били отвън Терминал 2 на Летище София. 

Проверката ще завърши до броени дни като за това е настоял тази заран и министър председателят Бойко Борисов , който се е срещнал с вътрешния министър, основния секретар Младен Маринов и шефът на Гранична полиция Светлан Кичиков. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР