Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наложи забрана на Хебър

...
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наложи забрана на Хебър
Коментари Харесай

Забраниха трансферите на клуб от елита

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наложи възбрана на Хебър за вписване на нови играчи поради неизпълнени финансови отговорности към Амаду Диамбо, който е бил част от дублиращия отбор на пазарджиклии.

Ето какво гласи известието от БФС:

" Предвид неизпълнени финансови отговорности по систематизиране на подготвителна отплата към Амаду Диамбо от ФК " Хебър " гр. Пазарджик, според решение на Дисциплинарната комисия към ФИФА - възбрана за вписване на нови играчи в интернационален проект, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 28.02.2023 година, на съображение чл.71, ал.1, б. г/ от Директива за птиците /2022/2023/ – ДК постанова възбрана за картотекиране на нови футболисти на ФК " Хебър " гр. Пазарджик на всички равнища влизащо в действие от датата на сезиране. Забраната е в действие до последващо решение на ФИФА ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР