Дисни“ предлагат огромна сума на Джони Деп да се върне

...
Дисни“ предлагат огромна сума на Джони Деп да се върне
Коментари Харесай

„Дисни“ предлага 301 000 000 долара на Джони Деп, за да се върне като Джак Спароу

„ Дисни “ оферират голяма сума на Джони Деп да се върне като Джак Спароу, оповестява „ Express “. Изданието напомня, че Деп постоянно е бил съществена фигура във филмите, до момента в който не беше уволнен през 2018 година след абсурда за домашно принуждение и почналото дело с към този момент някогашната му брачна половинка Амбър Хърт.

Според обявата, откакто Деп е спечелил правосъдната борба против някогашната си брачна половинка, от компанията са се появили, с цел да му предложат голяма сума, с цел да поеме още веднъж ролята и да вдъхне живот на белите дробове на мъртвия от този момент франчайз.

Според Джони Деп, обаче, може да е належащо освен това от галон ром и сандък със съкровища, с цел да го накарат да се върне. По време на разпита на един от юристите на Хърд, Бен Ротенборн, Деп е запитан дали нещо може да промени решението му да се превъплъти още веднъж в ролята си в „ Карибски пирати “, на което артистът дава отговор с „ не “.

 По време на делото „ Джони Деп против Амбър Хърд “ двама очевидци излязоха с изказвания, че хипотетичното принуждение не е било повода Деп да бъде уволнен от продукцията. Изпълнителният шеф на продукцията на „ Дисни “ Тина Нюман отговори с изрично „ не “ по време на показанията си, когато беше запитана дали публикацията е повлияла на отстраняването на Деп освен от „ Пиратите “, само че и от всяка друга продукция на компанията.

Бившият сътрудник на артиста, Трейси Джейкъбс, също е призована за разпит и декларира, че той е бил освободен от няколко плана поради закъсненията си на снимачната площадка. Каквато и да е истината, почитателите, които са подкрепяли Деп преди и по време на правосъдните процедури, сигурно са разчувствани да схванат, че има опция артистът да се завърне на палубата измежду седемте морета като капитан Джак Спароу.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР