Disney инвестира 1,5 милиарда долара в производителя на Fortnite Epic

...
Disney инвестира 1,5 милиарда долара в производителя на Fortnite Epic
Коментари Харесай

Създателите на Disney и Fortnite Epic Games ще се обединят и създадат нова вселена на развлечения

Disney влага 1,5 милиарда $ в производителя на Fortnite Epic Games, с цел да сътвори „ Експанзивна и отворена галактика на игри и развлечения, обвързвана с Fortnite “.

Disney и Epic Games постоянно са били много другарски настроени по време на ерата на Fortnite, едно от първите огромни взаимни планове на Fortnite, които си припомням, беше кросоувърът Avengers Infinity War, който донесе Thanos и Infinity Gauntlet в играта, с цел да отпразнуват кино лентата. Оттогава имахме Тор да играе Fortnite в Avengers Endgame, цялостен сезон на тематика Marvel в Глава 2, Сезон 4, и безчет други взаимни планове, притежавани от Disney, като Family Guy, Star Wars, Джак Скелингтън и безчет други взаимни планове на Marvel.

Сега Disney направи още една крачка напред, като компанията влага $1,5 милиарда в Epic Games, с цел да придобие дял от капитала на компанията, това е дружно с двете компании, които си сътрудничат в " напълно нова галактика на игри и занимания което в допълнение ще разшири обсега на люб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР