Discordia Fuel Efficiency Challenge се провежда за пета поредна година Стартира

...
Discordia Fuel Efficiency Challenge се провежда за пета
поредна година Стартира
Коментари Харесай

Дискордиа организира мащабно състезание за икономично шофиране

Discordia Fuel Efficiency Challenge се организира за пета поредна година

Стартира годишната конкуренция за икономично шофиране – Discordia Fuel Efficiency Challenge. Събитието се провежда за пети пореден път от водача в транспортните и логистични услуги Дискордиа. До края на месец май всички над 1000 професионални шофьори на компанията ще бъдат предизвикани да употребяват максималния потенциал на камионите с минимално изразходено гориво. Целта на инициативата е да насочи вниманието на обществото и транспортния бизнес към устойчивостта и опазването на околната среда.

През тази година надпреварата ще се проведе в две посоки с общо шест категории, а представянето на водачите ще бъде проследено отдалечено с интелигентната система за ръководство на автопарка – Transics. Резултатите се отчитат при осъществяване на действителните работни задачи на водачите по време на курсовете им в интервала от 1 април до 31 май. Победителите в конкуренцията ще получат и специални награди от Дискордиа.

Първото направление от надпреварата е Ефективност, където участниците ще бъдат оценявани в две категории - най-много изминати километри и максимален прогрес на междинния разход на гориво.

Второто направление, по което ще мерят сили водачите, е Гориво, където задачата е най-нисък разход.

Discordia Fuel Efficiency Challenge 2021 е една от многото инициативи на Дискордиа с фокус устойчивост на бизнеса. Компанията стимулира икономичното шофиране с грижа за околната среда и насърчава служителите си, които пестят гориво, като им изплаща сумата от направената спестовност.

„ Щастливи сме, че за пета поредна година имаме опцията да обединим старания с целия ни екип в задачата да направим бизнеса си по-устойчив. Discordia Fuel Efficiency Challenge се трансформира в една добра традиция благодарение на всички водачи, които застават зад общата ни идея посредством избора си да карат икономично. За нас те са пример за виновни експерти и затова ще продължим да ги поддържаме във всичко, което вършат за намаляването на въздействието върху околната среда “ – сподели Христо Христов, създател и Изпълнителен шеф на Дискордиа.

Транспортният водач работи непрекъснато за развитие на допустимо най-устойчив и социално виновен бизнес модел, инвестирайки в най-нови системи и последно потомство тежкотоварни автомобили с по-ниски излъчвания.

*Източник: Дискордиа
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР