Дирекция Култура и културно наследство“ на община Пловдив с удоволствие

...
Дирекция Култура и културно наследство“ на община Пловдив с удоволствие
Коментари Харесай

Да украсим коледно дръвче на стълбите на Каменица

Дирекция " Култура и културно завещание “ на община Пловдив на драго сърце и доста въодушевление се причисли към самодейността за накичване на коледно дръвче на стълбите на Каменица. Докато чиновници на Дирекцията окичваха дървото, в съседство гражданка, а преди нея и семейство също сложиха своята декорация, като доказателство, че " положителното също е заразно “.

Припомняме, че от през днешния ден всеки може да се включи в украсяването.  Двадесет и пет дребни смърча в саксии са  ситуирани на стълбите на " Каменица " и всеки, който желае може да се включи в самодейността на Община Пловдив и фондация " Пловдив 2019 " и да окичи с коледна декорация определено от него дърво. Дръвчетата са високи от 1,50 до 1,80 метра и са отгледани в разсадника на " Градини и паркове ". През януари смърчовете ще бъдат посадени в някой от градските паркове. 

" Бъдете здрави Вие и Вашите фамилии, уважаеми пловдивчани!  Нека да си пожелаем да бъдат светли празниците ни, да бъдат честити дните ни, да се осъществен всички наши стремежи!

И дано всяко положително дело, с което се захванем, се увенчае с триумф! Включете се и Вие и украсете коледно дърво! Така празникът ще е още по- хубав.  И тъй като ЗАЕДНО  можем да вършим своите дребни стъпки, градът ни да бъде още по-прекрасен! Пловдив заслужава “, приканват чиновниците на дирекцията, които са сигурни, че образецът им ще бъде последван от още доста пловдивчани, които обичат своя град.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР