Директори на седем столични училища отново получиха заплахи за поставени

...
Директори на седем столични училища отново получиха заплахи за поставени
Коментари Харесай

Нови бомбени заплахи в училища в София

Директори на седем столични учебни заведения още веднъж получиха закани за сложени бомби, оповестиха от столичната полиция. Заплахите още веднъж са изпратени по е-поща. В две от учебните заведения - в Доброславци и Нови Искър - е взето решение за прекъсване на образователния развой.

Според призната предходната седмица смяна при подаден сигнал Министерство на вътрешните работи би трябвало да реши дали той е действителен или не.

25-о Основно учебно заведение " Д-р Петър Берон " в столичния регион " Красно село " е измежду учебните заведения, получили сигнал за бомба, съобщи Bulgaria ON AIR. Полицаи правят претърсвания в учебното заведение, в което за повторно в границите на няколко дни е подаден сигнал за сложена бомба. Учениците бяха евакуирани за пръв път предишния четвъртък. Днес децата са принудени да чакат родителите си на открито под дъжда, който съвсем не е спирал в София от през вчерашния ден.

През предходната седмица имаше над 100 сигнала за взривни устройства в учебни заведения в областите Плевен, Сливен, Варна, Бургас и София, като имейлите бяха съвсем идентични.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР