Директорът на Центровете за контрол и превенция на заболяванията в

...
Директорът на Центровете за контрол и превенция на заболяванията в
Коментари Харесай

Вече 91 души в Южна Корея са повторно заразени с коронавируса

Директорът на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите в Южна Корея разгласи, че има 91 души, за които откакто се е считало, че са се възстановили, още веднъж са дали позитивна проба за съществуване на новия ковид (COVID-19), оповестяват международните информационни организации.

Директорът разяснява, че вирусът може по-скоро да се е " реактивирал ", в сравнение с пациентите да са били наново инфектирани.

Малко повече от 7 100 южнокорейци са оповестени за възобновени от инфекцията, само че управляващите акцентират, че броят на хората, които още веднъж са наранени от ковид, може единствено да се усилва.

Властите в Южна Корея по-рано през днешния ден оповестиха за 27 новозаразени за последните 24 часа, като това е най-ниският им брой от началото на епидемията в страната, откакто в пика на болестта в края на февруари новозаразените доближиха до към 900 души за денонощие

Общият брой на инфектираните в страната е 10 450 души. Починалите набъбнаха със седем души, като с това жертвите доближиха общо 211 души. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР