Директорът на общинското предпирятие Чистота Тодор Гичев, назначен в петък

...
Директорът на общинското предпирятие Чистота Тодор Гичев, назначен в петък
Коментари Харесай

Назначеният в петък директор на Чистота в Пловдив подаде оставка

Директорът на общинското предпирятие " Чистота " Тодор Гичев, назначен в петък от кмета на Пловдив Костадин Димитров, е подал оставка, оповестиха от общината. Причината да се откаже от поста са били медийни изявления, в които се твърди, че е брат на шеф на компания, която почиства града. 

" За да няма подозрения, е належащо да се поеме отговорност. Поемам тази отговорност и депозирам оставка като шеф Оперативна програма " Чистота ". Не желая името ми и това на община Пловдив да бъдат опетнени, тъй като съм човек с чест и морал ", разяснява Гичев.

Костадин Димитров е приел оставката му и е назначил за шеф актуалният зам.-шефката на общинското дружество Десислава Георгиева. Тя е управлявала Регионалната ревизия по околната среда и водите – Пловдив. Георгиева е инженер-магистър със компетентност " Техника и технологии за запазване на околната среда ". Тя има опит като шеф на отдел " Управление на отпадъците и запазване на почвите " в Регионална инспекция за опазване на околната среда - Пловдив. Преди това е работила на разнообразни позиции в " Чистота ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР