Директорът на националните отбори - Георги Иванов, който посоянно е

...
Директорът на националните отбори - Георги Иванов, който посоянно е
Коментари Харесай

Гонзо проговори и на руски: Поживём - увидим!

Директорът на националните тимове - Георги Иванов, който посоянно е бъзикан за образованието му, проговори и на съветски. Сякаш да да потвърди, че е учил в тези, в комунистическите години. Гонзо приказва за развиването на родните ни отбори. Според Гонзо сега представителният ни отбор се развива и след 2-3 години ще бъде на много по-високо равнище. Иванов счита, че като конструкция българските национални тимове не отстъпват с нищо от тези на Белгия, Швейцария и Нидерландия.

“В момента от година и половина нашите национални тим са направени по този начин и по този начин са структурирани, че по нищо не отстъпваме на Белгия, на Швейцария, на Холандия. Говоря за треньори, диетолози, психолози, GPS-системи, приказвам за камери, разбори, които се вършат. Ние сега сме послали една добра основа, от която можем да стартираме.

Това няма да стане незабавно, само че след 2-3 години България ще има резултати. Сега сме 8-ми август, ще си приказваме след 3 години България къде ще бъде. Гледам мнения след мача със Сърбия, че ние сме на 77-мо място. Да, само че ще забележим след 2 години къде ще сме, след 3. Поживём - повидим! (б.а. - верният израз е: Гонзо проговори и на съветски: Поживём - увидим! или в превод на български " Ще поживеем, ще забележим " ), приключи Гонзо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР