Директорът на академията на италианския Новара Мауро Боргети идва на

...
Директорът на академията на италианския Новара Мауро Боргети идва на
Коментари Харесай

Топ мениджър от Новара ще привлича наши деца

Директорът на академията на италианския Новара Мауро Боргети идва на кастинг в София и Благоевград. Той ще гледа деца и юноши, които може да бъдат привлечени в Италия. Организатор на кастинга е компанията DKB Sport Group, която е в основата на прехвърлянето на национала Кирил Десподов в Каляри. Събитието ще се организира на 28 и 29 март 2019 година Първият ден ще е в София на стадион " Раковски " от 9:30 часа в партньорство с " Академия Бойко Величков ", а на идващия в Благоевград. На формалното разкриване на кастинга е поканен министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

Новара към този момент има история в привличането на български футболисти, откакто преди няколко години там бяха Иван Вълчанов и Алеко Алеков. Това е втори кастинг от серията, която компанията DKB Sport Group провежда. Първият беше през януари и бе следен от Кристиано Джарета, който по-късно стана състезателен шеф на ЦСКА-София. Тогава събитието се радваше на огромен интерес.

От всички кастинги, отличилите се момчета ще получат опцията да вземат участие във финално събитие напролет, на което ще бъдат поканени експерти от цяла Европа, с които сдружението си партнира. DKB Sport Group е компания, която ползва лични способи на работа, основани на последните трендове в организацията и ръководството на спортни кариери.

Екипът се състои от експерти с огромен опит и познания, добити в дълготрайна връзка с разнообразни задгранични клубове. Въз основа на откритите контакти предлага доста благоприятни условия както за млади, по този начин и за опитни играчи. Компанията предизвиква, консултиране и предлага ръководство на професионални футболисти, образуване на футболни тествания за млади играчи, общо ръководство на спортната кариера, образуване на интернационалните футболни шампионати, спортни събития, автографски сесии и лекции от спортни звезди, лагери за асортимент на играчи от избрана възрастова група, самостоятелно образование на млади играчи от квалифицирани треньори.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР