Директорът и състезател на Нефтохимик Теодор Салпаров заяви, че ще

...
Директорът и състезател на Нефтохимик Теодор Салпаров заяви, че ще
Коментари Харесай

Теодор Салпаров: Ще има промени

Директорът и играч на Нефтохимик Теодор Салпаров съобщи, че ще има промени в тима. Либерото призна, че има огромна виновност за селекцията на отбора и управлението ще вземе ограничения. Салпаров приказва пред камерата на Диема Спорт след загубата от ЦСКА с 0:3.

" Проблемите не са от през днешния ден, а от много време, за което аз имам огромна виновност, защото управлението ми е поверило да провеждам селекционно работата на нашия тим. За страдание, чужденците, които взехме, не оправдават доверието, а и някои други, които са привлечени този сезон, не демонстрират, че заслужават да са тук, най-малко към този момент. Признавам, че съм направил неточности. Въпросът е по какъв начин да излезем от тази обстановка.
 ЦСКА - Нефтохимик 2010 @@@

Миналата година направихме неповторими неща. Сега тимът не наподобява на себе се. Тръгнахме пагубно, с управлението ще вземем ограничения да променим това. Играем доста едва против любимците – ЦСКА, Хебър, Добруджа - 3 мача с по 0:3. Отборът е в тежко положение.Ще дам всичко от себе си да подобря това. И на мен ми е мъчително да съм вътре и да ме унижават. Аз имам нрав на победител и желая да надвивам. Но всичко е поправимо. Ще има промени в тима сигурно. Наложителни са. Чужденците, както съм ги поканил, по този начин и ще ги изпратя.Мачовете, които изгубихме, тежат, само че има доста време до края, в плейофите серията е дълга. Доказали сме, че сме бойци, с подобаващите хора, които ще паснат на този тим, ще изглеждаме по различен метод в шампионата за купата и в плейофите.

Не обсъждаме промяна на треньора, Найден няма виновност за случилото се. Много имена се спрягат за наши нови играчи. Когато подпишем контракт, медиите ще го схванат ", сподели Салпаров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР