Diplomat Plaza Hotel & Resort се намира в уелнес дестинация

...
Diplomat Plaza Hotel & Resort се намира в уелнес дестинация
Коментари Харесай

Дипломат Плаза хотел и резорт в Луковит е най-добрият четиризвезден арт и уелнес хотел на 2023 г.

Diplomat Plaza Hotel & Resort се намира в уелнес дестинация Луковит, единствено на 1 час път от София. Концепцията на стаите в хотел Дипломат Плаза се базира на артистични интериорни решения и въображение, самостоятелно показани във всяко едно помещение. С многообещаващи имена на всяка от тематичните и съвременно обзаведени стаи като “Арт найт ”, „ “Калиномания ”, “Кайро ”, Ставри Калинов сътвори пространства с дълбока емоционалнасложност и артистично лъчение. Те могат да отведат гостите до всяко кътче на света – от стая “Хонг Конг ”, през стаите “Париж ”, “Дубай ”.



Част от стаите са проектирани по един артистичен и неповторим метод, въодушевени от фундаменталните сили на създателя Ставри Калинов, който към този момент не е измежду нас, само че остави парченце от себе си, за нас и за Вас – нашите специфични посетители.Постоянната изложба в комплекса и творбите на неповторимия ваятел и художник, основават неповторима и оживяваща арт конюнктура. Калинов искаше да ни „ отвори очите “ за нещо оттатък действителността, а това може да се случи и на вас до момента в който сте в хотел Дипломат Плаза.

Хотелът разполага с 6 разнообразни заведения за хранене и специфични тематични събития, които ще ви пленят с невероятна атмосфера, вкусни ястия и издирван уют. Center Health &Beauty, в който се развиват 4 – те посоки Spa, Wellness, Anti-aging и Beauty.



Заобиколени сте от спиращи дъха гледки и забележителности до които екипът ни от професионални гидове може да ви води. В непосредствена непосредственост до нас може да се докоснете до Пещера Проходна, скални формирания Струпаница и Провъртеника, геопарк Искър – Панега и Златния парк. Анимационните стратегии навън, тиймбилдинг, пикник, чеверме и фамилни занимания измежду природата са неизменима част от уелнес програмитени.



Приветстваме всички свои специфични посетители с наслада и с обещанието за едновълнуващо и неповторимо арт и уелнес преживяване!

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР