Динамо (Загреб) сложи сериозна въпросителна върху европейските амбиции на ПАОК

...
Динамо Загреб - ПАОК Солун

БГНЕС - EPA/ANTONIO BAT

Коментари Харесай

Динамо Загреб изхвърли с единия крак Десподов и тима му

Динамо (Загреб) постави сериозна въпросителна върху европейските упоритости на ПАОК и Кирил Десподов. Хърватите победиха гръцкия отбор, където играе българската звезда, надделявайки с 2:0 вкъщи за наслада на неповторимите си почитатели по трибуните на стадион „ Максимир “ в хърватската столица.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Основната фигура в четвъртък вечер в Загреб бе с №9 на гърба в наследник екип – Бруно Петкович. Хърватският таран вкара и двата гола за своя отбор. По този метод прави задачата пред „ двуглавите орли “ от Солун за продължение напред извънредно сложна. Националът на „ ватрените “ вкара невъзмутимо за 1:0 в 37-ата минута, а двадесетина преди края, в 71-ата, повтори упражнението за повторно – 2:0. Така 29-годишният състезател към този момент е вкарал 7 пъти в 6 мача в Лигата на конференцеиите.

Десподов се появи като промяна в 61-ата минута, когато влезе на мястото на Брендън Томас. Капитанът на България бе забъркан в една заплаха за гостите, изскачайки самичък против вратаря на Динамо, само че всичко завърши със конфликт сред двамата и нищо повече. Реваншът в Солун е след седмица.

Резултатите от другите срещи:

Макаби (Хайфа) – Фиорентина 3:4

Сервет (Женева) – Виктория (Пилзен) 0:0

Унион Сен Жилоа – Фенербахче 0:3

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР