Динамичната епидемична обстановка за пореден път се отрази на подготовката

...
Динамичната епидемична обстановка за пореден път се отрази на подготовката
Коментари Харесай

Ново отлагане на треньорския семинар

Динамичната епидемиологична конюнктура за следващ път се отрази на подготовката на Треньорската комисия към БФБаскетбол и опитите за организация на наложителните годишни семинари. За следващ път семинарът във Варна, който трябваше да се организира на 8 ноември, бе отсрочен. Този път повода е неразположение на един от лекторите.

Както е известно, Васил Христов пропусна софийското издание на образованието, което бе извършено на 1 ноември в зала „ Триадица “ единствено онлайн. Младият експерт от школата на Спортни гении към момента е в карантина след позитивния тест на един от участниците в лагера на националния тим предходната седмица. Предстои му нов тест, който да удостовери, че не е притежател на вируса.

Търговска колегия към БФБаскетбол направи всичко допустимо да обезпечи наличие най-малко за разрешението от министерството на опазване на здравето 30 души за образованието във Варна. По стратегия семинарът трябваше да е в Шумен, само че епидемията с Ковид-19 стана причина за преместването му. Неразположението на още един от лекторите обаче принуди уредниците да отсрочат цялото мероприятие.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР