Димитров, който в по-ранните кръгове на турнира отстрани играчи като

...
Димитров, който в по-ранните кръгове на турнира отстрани играчи като
Коментари Харесай

Рубльов спъна Гришо на полуфинала в Шанхай frognews.bg

Димитров, който в по-ранните кръгове на шампионата в профил играчи като международния номер 2 Карлос Алкарас от Испания и олимпийския вицешампион Карен Хачанов от Русия, още веднъж сподели солидна игра, изключително в първия сет, само че пропусна благоприятни условия в основни моменти, които бяха осъдени от Рубльов, предават от БНР.

По този метод българинът не съумя да се класира за първи край на шампионат " Мастърс " от 2017 година, когато завоюва купата в Синсинати. Димитров към този момент е с баланс от една победа и осем загуби на полуфинали на съревнования от подобен сан.

В разногласието за купата в неделя руснакът ще играе с Хуберт Хуркач. По-рано през днешния ден полякът, който е номер 16 в схемата, завоюва с 6:3, 6:4 за 77 минути против американеца Себастиан Корда.

За класирането си за полуфинала в Шанхай Григор Димитров ще вземе 352 635 $ от общия награден фонд от 8,8 милиона $. Българинът ще получи и 360 точки за международната класация, в която от понеделник ще заема 16-о място.

The quest for multiple Masters 1000 titles in a season is? defeats Grigor Dimitrov 7-6(7), 6-3 to make the final in Shanghai. |
— ATP Tour (@atptour)
La deportividad entre dos amigos? | |
— ATP Tour en Español (@ATPTour_ES)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР