Димитър Рачков започва по-сериозна кариера в киното, където досега не

...
Димитър Рачков започва по-сериозна кариера в киното, където досега не
Коментари Харесай

Димитър Рачков отряза Халваджиян: Това ли е краят?

Димитър Рачков стартира по-сериозна кариера в киното, където до момента не е играл кой знае какви функции. В театъра е легенда, само че и там ще задълбочи работата си.
С непрекъснатите си халтури в разнообразни излъчвания на братя Халваджиян, Димитър Рачков от дълго време писна на драгия фен, видя HotArena.

Явно обаче и самият комедиант е омерзен от непрекъснатото му експлоатиране в редица сполучливи и не чак толкоз планове. Рачков почнал да се терзае, че вместо да употребява гения си за съществени функции в киното и театъра, той го хаби за лековати скечове.

Комикът най-накрая почнал да се вслушва в гласа на свои доброжелатели, които го съветвали да съблюдава актьорска хигиена.

Рачков уведомил продуцентите си, че счита да ограничи изявите си единствено в „ Като две капки вода “, с цел да се концентрира върху уговорките си из страната, на театралната сцена.

Рачков беше гласен за водещ на новото предаване, което се чака Халваджиян да пуснат на мястото на „ Шоуто на Слави “ по бТВ.

Този вид обаче не го устройвал, защото решил, че в случай че снима всеки ден предаване, няма да може да продължава с изявите в авторското си шоу, за което хората се избиват.

След отхвърли му Халваджиян прибегнали до аварийния вид – Ненчо Балабанов, който не е толкоз зает и с ненаситност приел, предават от „ Ретро “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР