Чудили ли сте се как да бъдете по-привлекателни. Можете да

...
Чудили ли сте се как да бъдете по-привлекателни. Можете да
Коментари Харесай

Как да се чувствате по-привлекателни

Чудили ли сте се по какъв начин да бъдете по-привлекателни. Можете да започнете да се чувствате по-привлекателни, като работите върху мислите си или измененията външния си тип. Промяната на метода, по който мислите за себе си, може да ви помогне да се почувствате привлекателни и уверени. Прекарването на време в грижи за косата, подобряването на дрешника и здравословните решения ще ви накарат да се чувствате като най-хубавата си и привлекателна същина.

Ето няколко съвета по какъв начин да бъдете по-привлекателни:

Култивиране на позитивна настройка

 привлекателни Как да се чувствате по-привлекателни фотография: pinterest

Премахнете отрицателното говорене за себе си. Случва ли ви се да сте прекомерно сериозни към всяка своя стъпка? Заменете сериозните мисли с такива, които укрепват позитивната ви визия за себе си. Когато се окажете в центъра на отрицателна мисъл, спрете я на място. Не си мислете да вземем за пример, че краката ви са дебели и непривлекателни. Вместо това си кажете: „ Оценявам моите мощни, мускулести крайници “

Опитайте да поставяте пари в буркан всякога, когато си помислите нещо отрицателно за себе си, и използвайте парите, с цел да си купите нещо позитивно, да вземем за пример педикюр, нова книга или прическа.
Записвайте отрицателните мисли за себе си в дневник. Освен всяка отрицателна мисъл напишете най-малко едно позитивно нещо за себе си. Така ще бъдете по-привлекателни.

Избягвайте да се сравнявате с другите.

 привлекателни Как да се чувствате по-привлекателни фотография: pinterest

Сравненията постоянно ви карат да се чувствате потиснати, тъй като се фокусирате върху най-хубавите неща в някой различен и върху най-лошите в себе си, което всякога ви кара да излизате на дъното. В последна сметка ще си поставите нереалистични стандарти. Тези съпоставения обаче не са действителност, тъй че не им позволявайте да обхванат в съзнанието ви.

Вместо това се концентрирайте върху това, което ви прави неповторими и невероятни.
Не се сравнявайте с приятелите си, с изявления в обществените мрежи или със фотоси, които виждате в медиите. Вместо да се съсредоточавате върху най-интересните фотоси на другите, отпразнувайте своята лична. Това ще ви помогне да станете по-привлекателни.

Стойте надалеч от прекомерно сериозни хора.

Ако желаете да се чувствате по-привлекателни, не би трябвало да прекарвате прекалено много време с хора, които подлагат на критика другите или себе си. Например, в случай че колежката ви в работата непрекъснато се самооценява или подлага на критика външния ви тип, пробвайте се да намерите някой различен, с който да обядвате. Премахването на източниците на негативизъм може да ви помогне да.

Прекарвайте време с хора, които ви карат да се чувствате добре.

 привлекателни Как да се чувствате по-привлекателни фотография: pinterest

Важно е да прекарвате време с хора, които ви карат да се чувствате умни, привлекателни и ценени. Планирайте време за срещи с другари, членове на фамилията или сътрудници, които ви карат да се чувствате добре със себе си. Ако се чувствате по-щастливи и по-привлекателни по време на или след превозване на времето си с някого, пробвайте се да го превърнете в постоянно събитие!

Оценявайте външния си тип

 привлекателни Как да се чувствате по-привлекателни фотография: pinterest

Опитайте нова прическа. Отделянето на един следобяд за посещаване на салона може да ви помогне да се почувствате уверени и привлекателни. Поемете риска и пробвайте нова подстрижка, цвят или техника на оформяне. Докато сте в салона, попитайте стилиста си за препоръки по какъв начин да пресъздадете прическата вкъщи. Ще си тръгнете с чувството, че се чувствате по-добре и по-добре, в сравнение с когато сте влезнали.

Носете облекла, които ви карат да се чувствате привлекателни.

Вместо да се притеснявате за това, което другите считат, че би трябвало да носите, концентрирайте се върху облекла, които ви карат да се чувствате добре със себе си. Опитайте се да постигнете баланс сред улеснение и жанр. Избирайте облекла, които ви карат да си мислите: „ Изглеждам добре в това! “ Дарете или продайте облеклата, които не ви карат да се чувствате привлекателни.

Съсредоточете се върху най-хубавите си характерности.

 привлекателни Как да се чувствате по-привлекателни фотография: pinterest

Всеки има положителни черти и фокусирането върху тях може да ви помогне да изградите убеденост и да се почувствате по-привлекателни. Ако да вземем за пример имате хубави очи, подчертайте ги с вкусния грим за очи. Когато се чувствате непривлекателни, си припомнете какъв брой мускулести са прасците ви или какъв брой искряща е кожата ви.

Облечете се по този начин, че да отразявате личността си.

Облеклото, което отразява личността ви, ще ви помогне да се чувствате по-привлекателни, в сравнение с да носите нещо, което ви кара да се чувствате неловко. Нека дрешникът ви приказва за вашия жанр, стремежи и даже за вашите занимания. Ако сте артистичен човек, да вземем за пример, не се тормозете да съчетаете смелия шал, който сте си купили при последното си пътешестване до Париж, с по-изтънчена рокля или костюм, подобаващи за работа.

Работете върху стойката си.

Добрата стойка може да ви помогне да се почувствате по-привлекателни и да увеличи самочувствието ви. Следете за стойката си и я коригирайте, когато е належащо. Например, уверете се, че стоите изправени. Когато ходите, дръжте главата си изправена, а раменете – обратно.

Представете си, че въженце държи тялото ви, и подравнете гръбнака си по въображаемото въженце.
Уверете се, че седите изправени, без значение дали гледате телевизия, сърфирате в интернет или работите.

Упражнявайте се постоянно.

 привлекателни Как да се чувствате по-привлекателни Снимка: freepik

Редовните могат да ви оказват помощ да се чувствате по-привлекателни, да подобрите настроението си, да увеличите енергийните си равнища и да повишите самочувствието си. Опитайте се да вършиме извършения най-малко 3-4 пъти всяка седмица. Ако сега не се упражнявате, започнете с малко. Опитайте се да се разхождате по 30 минути два пъти седмично, а по-късно преминете към по-редовен график за извършения.

Хранете се уравновесено.

Зареждането със здравословни храни може да ви помогне да повишите самочувствието си, да намалите тежестта си и да подобрите цялостното си здраве. Направете по този начин, че плодовете и зеленчуците да са звездите на шоуто, а ястията си допълнете с постни източници на протеини като риба и птиче месо и пълнозърнести храни.

Заредете се с богати на хранителни субстанции храни като зеленолистни зеленчуци, сьомга и богати на антиоксиданти плодове като боровинки и череши.
Избягвайте да консумирате прекалено много захар или прекалено много модифицирани храни. Това ще ви помогне да се почуствате по-привлекателни.

Планирайте време за себе си.

Лесно е да се впуснете в графика на всички останали и да отделяте малко време за нещата, които ви карат да се чувствате привлекателни. Направете времето за себе си приоритет и използвайте част от това време, с цел да инвестирате сила във външния си тип и психическото си здраве. Опитайте да вземем за пример да си извършите масаж, да вземете дълга вана или да излезете на разходка. Без значение по какъв начин ще прекарате времето си за себе си, уверете се, че вършиме нещо, което е значимо за вас.

Усмихвайте се

 привлекателни Как да се чувствате по-привлекателни фотография: pinterest

Доказано е, че усмивката и смехът, даже когато са насилствени, усъвършенстват настроението ви. Оставяйте си другарски бележки, които да ви припомнят да си вземете отмора за усмивка или смях. С течение на времето ще започнете да се чувствате по-добре.

Чудесен метод да извършите това е да оставите положителна записка на огледалото в банята си. Напишете: „ Усмихни се, тъй като си красива “ на листче и го поставете на огледалото. След това всякога, когато я видите, ще се усмихвате и ще се чувствате по-привлекателни.

Притежавайте своя размер, форма и възраст.

Позитивното отношение към тялото и възрастта е същинският ключ към това да обичате външния си тип, без значение какво споделя кантарът или шофьорската ви брошура. Забравете термина „ уместно за възрастта “ и всевъзможни правила за това какво не би трябвало да носите, съгласно които може да сте живели десетилетия.

Хвърлете стелажа с „ кльощави “ облекла, непокътнати за бъдещето „ когато-отслабна “ и закопчайте оформящото си облекло в чанта с надпис „ единствено за незабавни случаи “. Теглото ви ще варира заради хормонални възходи и спадове, стрес и пропуски в диетата… и това е обикновено. Сега давайте с цялостна скорост и носете красивите рокли и плетива, кожени клинове и цветове и щампи, които сте обичали отдалеко. Ако желаете да сте по-привлекателни не забравяйте да почитате тялото си.

Носете алено

 привлекателни Как да се чувствате по-привлекателни фотография: pinterest

Какви асоциации имаме с аления цвят? Страст, рози, топлота и…нещо повече. Точно заради тази причина науката е посочила, че носенето на алено е един от методите да изглеждате по-привлекателни. Тази връзка сред аленото и привлекателността се изяснява отчасти с усещанията на мъжете за имплицитната полова схватливост измежду дамите, носещи червеникаво облекло.

Без значение къде живеете, в случай че търсите обич, аленото би трябвало да бъде вашият обичан цвят. Проучванията демонстрират, че дамите са склонни да носят алено и розово, когато са биологично по-възприемчиви към секса, като по време на овулация. Носете алено, в случай че желаете да бъдете по-привлекателни.

Бъдете общителни

Когато става въпрос за привличане, несъмнено не всичко опира до външен тип. Добрите хора постоянно наподобяват по-привлекателни. „ „ Ефектът на ореола “ допуска, че тези, които се възприемат като физически привлекателни, също се възприемат като притежаващи обществено удобни личностни черти като добрина. Интересното е, че скорошни проучвания демонстрират, че този стандарт може да работи и в противоположна посока – обществено удобните черти на личността също могат да повлияят на оценката на физическата прелест.

Едно изследване от Китай помоли три групи хора да прегледат фотоси на лица и да оценят тяхната прелест. Групата, на която е дадена позитивна информация за личността на лицата (на другите е дадена негативна или никаква информация), оцени лицата като по-привлекателни. Нарастващите доказателства сочат, че стандартът „ което е положително е красиво “ също може да е правилен “.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР