Димитър Рачков се е преборил за следващ сезон на съботното

...
Димитър Рачков се е преборил за следващ сезон на съботното
Коментари Харесай

Оплете си кошницата: Халваджиян си го върна тъпкано след Фе...

Димитър Рачков се е преборил за идващ сезон на съботното си шоу „ С Рачков всичко е допустимо “. Последният епизод на настоящото първо издание бе излъчен предходната седмица и доста почитатели се тормозиха, че повече няма да гледат своя любим в този формат. За сходни паники обаче няма причина, написа “Уикенд ”.

Шоуто ще има най-малко още един сезон в ефира на Нова телевизия, макар че от старта си до самия край върху него се изляха безчет рецензии. Според доста фенове предаването е скучно, жалко и досадно, защото слага на дребния екран все същите до болежка втръснали лица от обкръжението на продуцента Маги Халваджиян.

Сред тях са Златка Райкова, Милица Гладнишка, Ненчо Балабанов, Елен Колева, Софи Маринова, Мария Игнатова и така нататък

До скоро се носеха клюки, че първият сезон ще бъде и финален. Оказва се обаче, че все пак шоуто е записало задоволително добър рейтинг, с цел да продължат да го излъчват отсега нататък.

Това частично се дължи на извънредно слабия сезон на директния съперник в събота вечер – „ Фермата “ на Андрей и Иван. Аграрното риалити се оказа толкоз дълбока дупка в рейтинга на bTV, че Нова съумя да изплува даже с изтърканите игри и смешки на Димитър Рачков.

Към момента втори сезон на неговото предаване е разгласен публично, само че от малкия екран акцентират, че финалът е бил не за шоуто, а за първия му сезон. Това автоматизирано би следвало да значи, че се възнамерява втори. Феновете чакат да се завърне на екран, потвърждавайки, че без него им е скучно в съботната вечер.

Всички, които харесват „ С Рачков всичко е допустимо “, се надяват да го видят още веднъж през пролетния тв сезон, който стартира в края на февруари. Твърде евентуално е обаче да им се наложи да чакат по-дълго. Следващия сезон се чака риалитито на Нова „ Хелс Китчън “, нов български сериал, както и завръщане на „ Като две капки вода “ или „ Маскираният артист “.

Тепърва ще излиза наяве дали ще има къде да се намести Рачков, както и дали комикът изобщо ще е свободен, с цел да води това предаване. Не е изключено да го вкарат още веднъж в „ Капките “ или в „ Маскираният артист “ като водещ дружно с Геро, както направиха предходната година. Ако стане по този начин, „ С Рачков всичко е допустимо “ най-вероятно ще се завърне чак наесен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР