Димитър Рачков му е отпуснал каиша, откакто отново се вля

...
Димитър Рачков му е отпуснал каиша, откакто отново се вля
Коментари Харесай

Рачков и Халваджиян отново прецакаха Мария Игнатова

Димитър Рачков му е отпуснал каиша, откогато още веднъж се вля в редиците на ергените, написа „ Ретро “. Активният нощен живот отново се е трансформирал във ежедневие за комика. Който обикаля като цветарка от бар на бар.

Актьорът бе уловен да бушува в клуба на своите шефове Кремена и Магърдич Халваджиян, който се намира на пъпа на София.

В дребните часове на нощта Митко се забавляваше с част от екипа на компанията на Халваджиян под мощните тътени на музиката.
Подхранвайки настроението си с бутилка изтънчено френско шампанско. Чиято стартова цена стартира от 300 лв. по заведенията.

Впечатление прави обаче, че Рачков е сменил стилистиката на нощните питейни заведения, в които разпуска. Тъй като до неотдавна той бе постоянен клиент на чалга дискотеката на фолпевеца Константин в Студентския град.

Откакто двамата с Мария Игнатова се разделили дефинитивно, Рачков й правел сечено. Като непрестанно ходел за по пиво в бара на общите им шефове. И гледал нонстоп да споделя компанията им, с цел да може да я отдалечи от тях и да доубие тв кариерата й.
Докато животът на комика процъфтявал и купоните му се нижели един след различен, русокоската съвсем не излизала от вкъщи си. Изживявайки тежко следващата им раздяла и следствията от нея.

Не е загадка, че около дългогодишната си обич с артиста Игнатова натрупа много финансови активи. Тъй като дружно ги канеха за водещи на частни празненства, сватби и кръщенета, както и за рекламни лица на какво ли не.

Сега ползата към Мария бил нулев и тя се издържала благодарение на фамилния бизнес на майка си и брат си.
За момента някогашната на Рачков била отритната от колектива на клана Халваджиян, тъй като подобаваща работа за нея нямало.

Съдбата на „ Господари на ефира “, където Игнатова се изявяваше като водеща, към момента е незнайна. А идващ сезон на „ Х Фактор “ продуцентът Маги не възнамерявал, тъй като другата водеща – Александра Раева, чака първото си дете.

Именно тя била огромната опора на Мария и й давала опция да си излее душата, като й поверила задачата да напише текста на последната й ария.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР