Димитър Найденов изглежда ще пренареди листата на ПП-ДБ, сериозни гласове

...
Димитър Найденов изглежда ще пренареди листата на ПП-ДБ, сериозни гласове
Коментари Харесай

При 30 % от резултатите за Бургас: ГЕРБ запазва преднината си

Димитър Найденов наподобява ще пренареди листата на ПП-ДБ, съществени гласове събират Любен Дилов, Лидия Стефанова и Тодор Байчев

Коалиция " ГЕРБ-СДС " получава 28,24 % от гласовете на гласоподавателите от Бургаска област против 23,94 % за „ Продължаваме промяната-Демократична България “. Това сочат данните на РИК Бургас при близо 30 % обработени протоколи.

Трета политическа мощ в района към този миг е Политическа партия „ Възраждане “ с 15,52 % , а четвърта – Българска социалистическа партия – 8,30 % . Пети са „ Български напредък “ – 4,88 % , следвани от „ ИТН “ – 4,83 % и Движение за права и свободи – 4,23 %.

Трябва да се има поради обаче, че към момента в Районната изборна комисия на Бургас не е преброена нито една секция от крепостите на Движение за права и свободи – Айтос и Руен и когато това се случи резултатът на Движението фрапантно ще нарасне.

Впечатление прави и внезапното повишаване на преференциите.

Димитър Найденов, шести в „ ДБ-ПП “, към този момент има 1200 персонални гласа и както наподобява ще пренареди листата си.

Д-р Лидия Стефанова също набира скорост и към този момент е с 400 гласа. Тодор Байчев от Българска социалистическа партия също върви решително в тази борба и в случай че социалистите завоюват втори мандат в Бургаска област, то в Народното събрание ще отиде Тодор Байчев, а не Станимир Баев.

Очаква се по-представителна извадка да има след 06:00 часа тази заран.

Репортер на Флагман.бг сега е в спортна зала „ Бойчо Брънзов “, където е основана съвършена организация, само че приемането на протоколите не върви по проект, тъй като се откриват фрапиращи неточности на членовете на СИК-овете. Има и неуместни обстановки – от секция в средецко село са пристигнали до Бургас, донесли са бюлетините, само че са не запомнили най-важната част – протоколът за резултатите, който единствено бил принтиран, само че не и написан от членовете и взет към Бургас.

Резултати при 30 % обработени протоколи:

ГЕРБ-СДС – 28,24 %

„ Продължаваме промяната-Демократична България “ – 23,94 %

Политическа партия „ Възраждане “ – 15, 52 %

„ Българска социалистическа партия за България “ -  8,30 %

„ Български напредък “ – 4,88 %

„ ИТН “ – 4,83 %

Движение за права и свободи – 4,23 %

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР