Димитър Кузманов изигра пореден силен мач, но отпадна на четвъртфиналите

...
Димитър Кузманов изигра пореден силен мач, но отпадна на четвъртфиналите
Коментари Харесай

Кузманов изигра силен мач, но отпадна на турнира в Перу

Димитър Кузманов изигра следващ мощен мач, само че отпадна на четвъртфиналите на чалънджъра на червени кортове в Лима (Перу) с награден фонд 50 хиляди $. Българинът отстъпи с 6:7 (3), 3:6 на поставения под номер 5 в схемата Марко Чекинато (Италия), който е 108-и в международната класация.

Срещата продължи час и 44 минути, а Кузманов имаше доста положителни шансове за триумф и в двата сета. В първата част националът на България направи пробив и след това го затвърди за 5:2. Още в идващия гейм пловдивчанинът имаше два сетбола, само че ги пропиля, а след това беше и продънен. В десетия гейм той имаше още една точка за продобиване на частта, само че още веднъж не съумя. В последвалия тайбрек Чекинато завоюва с 7:3 точки. Вторият сет стартира с брейк на Кузманов. Италианецът го върна за 3:3, а по-късно направи още един пробив за 3:5 и след това затвори мача.

Преди това проваляне Димитър Кузманов записа пет победи в Лима. Той стартира от квалификациите, където в профил Хуан Игнасио Лонгредо от Аржентина и боливийците Федерико Себайос и Уго Делиен. В първия кръг на главната скица Кузманов отстрани след тричасова борба Марсело Алеваро от Салвадор. След това той се наложи и над поставения под №4 Роберто Карбайес Баена (Испания), който е №99 в света.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР