Димитър Кузманов и Изабелла Шиникова са двамата ни сънародници, които

...
Димитър Кузманов и Изабелла Шиникова са двамата ни сънародници, които
Коментари Харесай

Програма за сряда на Уимбълдън: Кузманов на корт №1, Шиникова срещу бивша №12

Димитър Кузманов и Изабелла Шиникова са двамата ни сънародници, които през тази година започват от квалификациите на Уимбълдън в опит да доближат до същинската част на конкуренцията. Всеки един от тях откри с победа присъединяване си в шампионата, а през днешния ден им следва да излязат на корта още веднъж в опит да доближат третия и заключителен кръг на пресявките.

Първи в деяние ще забележим Димитър Кузманов, който ще излезе против поставения под номер 9 в схемата на квалификациите Педро Качин. До момента през сезона аржентинецът показва отлична форма и на два пъти победи на Чаланджър съревнования, като също по този начин доближи до още два финала в шампионати от същата категория. Досега Кузманов и Качин са се срещали единствено един път през 2018-а, когато като победител от конфликта излиза южноамериканецът. Предстоящият дуел посред им ще открие програмата на корт №1, което значи, че ще започва в 13:00 часа българско време.

На Изабелла Шиникова пък ѝ следва да премери сили с някогашната №12 в света Янина Викмайер. Въпреки че все още се намира надалеч от най-хубавите си времена и заема нежеланата 603-та позиция в международната класация, белгийката има сериозна визитка, защото може да се похвали със продобиване на 5 WTA трофеи и постигане до полуфиналната фаза на US Open. Срещата сред Шиникова и Викмайер е сложена трета поред в програмата на корт №12, като предстоящото ѝ начало е не по-рано от 16:00 часа българско време.

Корт 1 (начало 13:00 часа):

1. Димитър Кузманов - Педро Качин

2. Джейсън Джънг - Иля Марченко

3. Дария Снигур - Тимеа Бабош

4. Наталия Стеванович - Деспина Папамихаил

Корт 12 (начало 13:00 часа):

1. Ренсо Оливо - Юрий Родионов

2. Никола Кун - Седрик-Марсел Щебе

3. Изабелла Шиникова - Янина Викмайер

4. Коко Вандевеге - Даниела Висмане

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР