Димитър Димитров - Херо е получил покана да стане спортен

...
Димитър Димитров - Херо е получил покана да стане спортен
Коментари Харесай

Херо няма да става треньор, а спортен директор в "Левски"?

Димитър Димитров - Херо е получил покана да стане състезателен шеф на " Левски ", твърди " Тема Спорт ". Специалистът бе спряган за един от разновидностите за нов треньор на " сините ", само че очевидно от управлението се пробват да го привлекат административен пост, а не до страничната линия.

" Левски " е без състезателен шеф от повече от година. За този пост се спрягаше и името на Стилиян Петров, само че някогашният капитан на националния отбор и " Астън Вила " е отказал, твърди " Труд ". За последно Асен Букарев беше състезателен шеф в клуба.
Стилиян Петров отхвърлил оферта от " Левски " "Сините " желали някогашния капитан на националния тим за състезателен шеф
Името на Димитров се появи измежду възможните наследници на към този момент някогашния треньор Георги Дерменджиев. 3-кратният първенец на България с " Лудогорец " беше освободен след загубата от " Берое " и след едвам 98 дни на поста.

Друг от любимците за треньор на " Левски " от идващия сезон е националният селекционер Петър Хубчев. Нито той, нито от Българския футболен съюз досега разясняват възможна разлъка.

В момента Херо е без тим, откакто се раздели след скандал с " Иртиш " от Казахстан. Шефовете на клуба му не разрешиха да води заниманията, като го изведоха от стадиона с защита. Той към момента не е коментирал своето освобождение.
Прекратили едностранно контракта на Херо Сагата със спрягания за "Левски " Димитър Димитров продължава
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР