Димитър Бербатов тръгва на духовно пътешествие из Индия. Звездата не

...
Димитър Бербатов тръгва на духовно пътешествие из Индия. Звездата не
Коментари Харесай

Бербатов твърдо решен да продължи с футбола! Тръгва из Индия да търси йога гуру за дълголетие

Димитър Бербатов потегля на духовно странствуване из Индия. Звездата освен ще играе футбол в „Керала Бластърс“, само че и ще се опита да усъвършенства уменията си по йога. Именно това е една от аргументите Бербо да одобри предизвикването да заживее в град Кочи. Бербатов се занимава интензивно с йога от няколко години, като съществена заслуга за това има някогашният му съотборник в „Манчестър Юнайтед“ Райън Гигс. „Той беше индивидът, който ми показваше всеки ден какво значи да си експерт и ми сподели трика за дългоденствие – йога.“

Бербатов към този момент е проучил опциите да се усъвършенства в античното обучение, откакто дойде в Индия. Българинът разпитва за най-хубавите йога гурута в региона, които могат да му оказват помощ да се развие физически и духовно. Бербо се надява още по този метод да продължи да играе футбол на високо равнище сходно на приятеля си Гигс, който остана на терена до 40 години. Както е известно, Индия е родината на йогата и най-хубавите учители са точно в тази страна. Достигналите до цялостно съвършенство в учението се назовават адепти. Те се броят на пръсти и се срещат главно в пустинните региони и подножието на индийската част на Хималаите. Те проповядват науката, която води по пътя на опознаване на човешката същина и задачата й е постигане до чистото схващане, покоя и блаженството в нас. Йога ни разкрива скритите закони, които ръководят мозъка, и ни дава средство да се оправяме с страсти като яд, скрупули, виновност, злоба, боязън.

Сред най-известните учители в страната е Баба Рамдев, с който евентуално Бербатов ще изиска среща. Над 85 милиона души са посещавали неговите йога лагери посредством телевизионни канали, както и видео. Неговите йога образователни сесии са безвъзмездни за всички маси хора и правилото му в живота е да бъде от помощ за всички. Като дете той страда от парализа, посещава учебно заведение до осми клас, след което учи санскрит и йога и поема отшелнически метод на живот. След като доближава лимита на учението, стартира да образова гратис всички, които имат предпочитание.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР