Димитър Бербатов ще се кандидатира за президент на Българския футболен

...
Димитър Бербатов ще се кандидатира за президент на Българския футболен
Коментари Харесай

Бербатов се кандидатира за президент на БФС

Димитър Бербатов ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз. Той разгласи новината на конференция в петък, предаде .

„ Ясна е датата на Конгреса, затова е изцяло обикновено и професионално аз, излизайки пред футболната общност, да разглася кандидатурата си за президент на БФС. Да представим част от главните правила и цели, които сме заложили в нашата стратегия, главните стълбове в нея ", съобщи Бербатов.

По-рано през днешния ден от Българския футболен съюз излязоха със известие във връзка мненията към идния конгрес, който ще се организира на 15 март следващата година. От БФС твърдят, че оставката на Борислав Михайлов е реалност.

Преди десетина дни след голям публичен напън и кървясъл митинг някогашният вратар и капитан на България Борислав Михайлов подаде оставка.

Още през ноември Бербатов изрази подозрение, че оставката на Михайлов е същинска.

" Оставката всички я чухме. Сега краткотрайно изпълняващ длъжността ще е Михаил Касабов. Той към този момент го е правил това. За да е всичко както би трябвало, той би трябвало да бъде вписан в Търговския указател в 7-дневен период. Ако това не се случи, значи нещо се мъти ", сподели Димитър Бербатов.

Много значимо е и къде ще бъде извършен конгресът на БФС, сподели още той. Според него би трябвало да е.отново в НДК, а не в хотели, където има доста тъмни стаички, в които да се случват разнообразни нечестни неща и да е допустима промяна на бюлетини.

Предният конгрес на БФС, на който Михайлов победи Бербатов с разлика от един глас и подозрения за операция на гласуването, бе извършен в НДК. Той обаче бе напълно " затъмнен ". Сега Бербатов прикани всички медии да бъдат позволени да отразяват конгреса от първата до последната минута.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР