Димитър Бербатов разкритикува ръководителите на Българския футболен съюз (БФС) и

...
Димитър Бербатов разкритикува ръководителите на Българския футболен съюз (БФС) и
Коментари Харесай

Бербатов обвини БФС в присвояване на идеи

Димитър Бербатов разкритикува ръководителите на Българския футболен съюз (БФС) и ги упрекна в заграбване на хрумвания от неговата стратегия, с която се яви на конгрес през 2021 година В обществените мрежи някогашният нападател се обърна към БФС.

Според него от футболния съюз са присвоили три от концепциите му: въвеждане на минимални критерии за употребявани на играчи до 21 години, наложителна работа по план на УЕФА " Футболна федерация на бъдещето " за стратегическо развиване, както и понижаване на разноските на клубовете и въвеждане на електронно картотекиране за аматьорските клубове.

Рекордьорът по голове за националния тим се през октомври 2021 година, на който загуби. Няколко пъти Бербатов оспорваше решенията в съда, само че неотдавна те бяха доказани.

Последното дело от Софийския градски съд през март.

" Неопитният " ни екип изготви стратегия за развиване на българския футбол, която служи като насочна точка на закъснелите с цели 18 години ограничения. Програмата, върху която продължаваме да вършим усъвършенствания, беше показана публично при кандидатирането на Димитър Бербатов за президент на БФС ", гласи още известието на е тук.

" И макар че доста от концепциите бяха присвоени от " можещите " и " знаещите " ръководители, даже две години по-късно неналичието на потенциал от тях за осъществяването им не води до резултати. А решенията към този момент можеше да дават своите плодове, в случай че не ни пречеха с десетки неуместни трикове ", прибавят от опозицията.

Няколко пъти от началото на годината, че ще бъде призован нов ексклузивен конгрес, който той назова честенн.



Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР