Димитър Бербатов подкрепи национална кампания ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО, стартирана

...
Димитър Бербатов подкрепи национална кампания ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО, стартирана
Коментари Харесай

Бербатов: Героите, които аплодираме, се нуждаят от нашата подкрепа!

Димитър Бербатов поддържа национална акция " ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО ", стартирана от Българския лекарски съюз. Целта на самодейността е обезпечаването на средства за закупуването на маски, защитни дрехи, дезинфектанти и медицински произведения за лечебните заведения и медицинския личен състав в цялата страна.

" Те са героите, които приветстваме. Но са хора, не са нито безсмъртни, нито недосегаеми за вируса. За да има кой да ни избавя, би трябвало да се погрижим и за тяхната отбрана. Ние се нуждаем от тях, а те - от нашата поддръжка " е посланието на голмайстор №1 на България.

Бербатов приканва всеки, който има опция, да направи подаяние за героите в бяло.

Ежедневието на медиците не е непознато на Димитър, чиято майка е била здравна сестра. А през днешния ден изключителната обстановка в работата на медицинските експерти, прави тематиката още по-чувствителна. Затова, с изключение на с апел, той открива акцията и с персонално парично подаяние.

Ако желаете и Вие да се включите в акцията на Българския лекарски съюз " ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО “ и да помогнете за обезпечаването на маски, защитни дрехи, дезинфектанти и медицински произведения за лечебните заведения и медицинския личен състав в цялата страна, може да го извършите посредством подаяние на:

Титуляр: Български лекарски съюз
Банка: Райфайзенбанк
IВАN: BG02 RZBB 9155 1004 8098 44 BGN
BIC: RZBBBGSF
Основание: Дарение COVID-19

Кампанията " ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО “ е отворена за всеки, който би желал да помогне на българските лекари. Вярваме, че ще има искащи да дарят непосредствено маски, защитни дрехи, дезинфектанти или медицински произведения. Всички те могат да го създадат като се свържат с Български лекарски съюз на: [email protected] .

Героите в бяло имат потребност от нашата поддръжка!

Само дружно можем да се оправим!

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР