Димислава Николова е студентка в ПУ Паисий Хилендарски“, доброволец и

...
Димислава Николова е студентка в ПУ Паисий Хилендарски“, доброволец и
Коментари Харесай

Да помогнем на пловдивска студентка

Димислава Николова е студентка в ПУ „ Паисий Хилендарски “, доброволец и деен младеж от град Хисаря. Животът ѝ се прекатурва на 180 градуса, когато внезапно получава страшната диагноза „ Сарком на Юинг “ (злокачествен рак на костта).

Димислава към този момент е почнала химиотерапия в България, само че незабавно се нуждае от интервенция.

„ Заболяването е извънредно рядко и експерти в тази област няма доста, потърсих помощ в чужбина. В Турция ми предложиха надеждно лекуване, като запазят костта ми, само че сумата за интервенцията е непостижима за мен и фамилията ми “, споделя момичето.

В родния си град тя е уредник на редица дарителски и обществено ангажирани акции. Част е от общински юношески клуб „ Иноватор “ и взе участие в начинания на Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни.

От повече от 7 години Димислава е и деен участник и доброволец в дейностите на общинско дружество „ Младежки център Пловдив “. В идващите седмици предстоят няколко благотворителни събития в Центъра за набиране на средства за лекуването ѝ. Ще бъде сложена и кутия за дарения.

Всеки, който има предпочитание и опция, може да преведе определена сума по дарителската сметка на името на нейната майка Даниела Ганчева Николова:

ЦКБ АД Клон Карлово

IBAN: BG51CECB979010C2613503

BIC: CECBBGSF
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР