DigitalМобилните устройства са неизменен спътник в ежедневието ни, но също

...
DigitalМобилните устройства са неизменен спътник в ежедневието ни, но също
Коментари Харесай

Учени могат да разберат какви хора сме от данните в смартфоните

Digital

Мобилните устройства са неизменим сателит в всекидневието ни, само че също по този начин съдържат голямо количество информация за всеки от нас. Това се дължи освен на наличието, което пазим в тях, само че също и на данните, които генерират в действително време вградените датчици на смартфоните. Може да не сте се замисляли, само че с изключение на диалозите, известията, историята на местоположението има доста данни за интензивността ви, които се пазят от акселерометрите, съобщи Engadget.

Екип от откриватели на Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT) демонстрираха по най-хубав метод това изказване. Новият им план съставлява създаване на способ, с който да употребяват информация от тези датчици, с цел да добият визия за персоналните черти на потребителите. Акселерометрите следят придвижването ни, като учените настояват, че скоростта, дистанцията и времето, в което го вършим разкрива характерността нa потребителите.

Специалистите употребяват корелиране на физическата интензивност с личностчите черти, с цел да открият неповторимите модели на интензивност на всеки човек. Така да вземем за пример множеството хора употребяват устройствата си по-дълго през вечерите и уикендите. Чувствителните дами ревизират непрекъснато телефоните си, което се случва и през нощта, до момента в който мъжете вършат тъкмо противоположното. Най-изобретателите и любопитни хора също по този начин правят и одобряват по-малко позвънявания, по отношение на останалите консуматори.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР