Digital.bgYouTube няма нужда от реклама. Повече от 1,9 милиарда души

...
Digital.bgYouTube няма нужда от реклама. Повече от 1,9 милиарда души
Коментари Харесай

5 лесни начина за споделяне на YouTube видеоклипове

Digital.bg

YouTube няма потребност от реклама. Повече от 1,9 милиарда души се радват на YouTube всеки месец. Но доста хора се питат по какъв начин може да споделят YouTube видеоклипове. Може да го извършите от мобилния си телефон или да използвате Facebook, само че има консуматори с съответни стремежи, които тези способи на шерване не оферират.

Има няколко метода за шерване на видеоклипове в YouTube, като някои от тях са по-ефективни от други. От Make Use Of оферират пет бързи техники за шерване на видеоклипове в YouTube, които може да тествате с приятелите си.
Riv.yt
Тази услуга е комфортна, в случай че държите да концентрирайте вниманието на феновете си към съответно видео, като елиминирате всички разсейващи детайли – мнения, реклами, оферти и така нататък Вие получавате право на избор за дизайн на страницата, в която да се отвори видео клипа. Единственото нещо, което липсва досега на Riv.yt е мрачен режим или тъмна тематика.
YouTube Time
YouTube ви дава елементарен метод да стартирате видеоклип от несъмнено място. Прескочете до мечтаната част и кликнете с десния бутон върху видеоклипа. Изберете „ Copy video URL at current time “ и го споделете.  С YouTube Time обаче може да прецезирате времето на началото до секунда.

 

Поставете URL адреса, след което въведете точния час в полето за минути и секунди. Можете да прегледате изрязаното видео или да генерирате връзката, с цел да я споделите посредством различен притежател. Можете да употребявате този URL адрес и като вграждане в блога си или във конгрес. Видеоклипът ще прескочи до частта, за която сте го настроили.
Kapwing
Сайтове като Instagram и Фейсбук имат условия за размера на видеоклиповете, които качвате на тях. Kapwing е отличен онлайн инструмент, в който би трябвало да добавите единствено URL адреса на видеоклипа и платформата, за която желаете да оптимизирате.
GIFit (Chrome)
Искате да споделите елементи от даден видеоклип като GIF файл? GIFit е комфортно уголемение за Chrome, което ви оказва помощ да вземете част от видеоклип в YouTube и да го споделите като анимиран GIF.
vdNote
vdNote е един от инструментите, които би трябвало да имате в своя боеприпас, в случай че употребявате YouTube за учене. С vdNote можете да въвеждате мнения, отнасящи се до съответен миг във видеото, което гледате. Когато споделяте видеоклиповете, други могат да употребяват тези мнения, с цел да схванат подтекста. Можете да споделяте видеоклипа и обвързваните с него бележки посредством имейл или Twitter.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР