digital.bgУчилищата продължават да са затворени и затова образователната система разчита

...
digital.bgУчилищата продължават да са затворени и затова образователната система разчита
Коментари Харесай

Най-добрите образователни приложения за деца

digital.bg

Училищата не престават да са затворени и по тази причина просветителната система разчита на цифровите технологии и на родителите. Училищната подготовка на децата в домашни условия може да е сложна, само че мобилните приложения могат да оказват помощ. Британското издание Standard показва някои от най-хубавите просветителни приложения за деца.

YouTube Kids

Приложението дава елементарен достъп до просветително наличие. То е налично, както през едноименния уебсайт, по този начин и през мобилно приложение. Има и опция за пречистване на наличието по възраст и цел. Предлага се и цяла библиотека с просветителни клипове.

 



 

Duolingo

Едно от най-популярните приложения за учене на непознат език. То се употребява от над 300 млн. души по целия свят. Подходящо е и за деца, като уроците се приспособяват съгласно желания жанр на учене от страна на потребителя. Има и проби, както и пояснения къде са грешките, когато бъдат позволени такива.

 



 

EdPlus Kids

Ново приложение, което започва неотдавна. То е дело на специалисти от Оксфордския университет и е гратис по време на пандемията. Приложението предлага голям брой уроци по разнообразни тематики и езици. Има и проби, които са записани от известни персони.

 



 

DIY.org

Това е приложение с голям видеоархив от указания по какъв начин да се създадат разнообразни предмети. Идеално е като сурогат на часовете по „ Труд и техника “ и може да се употребява освен за научаване на нови умения, само че и за занимания. Има безвъзмезден експериментален интервал.

 



 

Spelling Stage

Приложение, което специализира в правописа на британски. Има спортен аспект, като може няколко участници да се съревновават в експедитивност и правопис. Има разнообразни равнища на трудност – от детска градина до национални олимпиади.

 



 

True or False Chemistry

Приложение, което оказва помощ за по-лесното научаване на имената на детайлите от Периодичната таблица. Изисква и знания по британски език, само че може да се употребява и за рационализиране на знанията по британски по химия. Има игрови детайл за оптимален брой верни отговори за най-кратко време.

 



 

Kids Brain Trainer

Забавно приложение, което съдържа голям брой семпли игри и провокации за деца. Общото е, че задачата им е да упражняват двигателните и когнитивните умения на децата, както и образното им усещане, логическо мислене, бърза памет и други Има общо 144 игри, които покриват всички критерии.

 



 

Elmo Loves 123s

Атрактивно приложение с Елмо и други герои от „ Улица Сезам “, които оказват помощ на децата да се научат да броят и да правят лесни сметки. Приложението съдържа композиция от игри, провокации и клипове. Повечто са безвъзмездни, само че за някои би трябвало да се заплати в допълнение.

 



 

Cypher

Интересно приложение, което оказва помощ на децата да се научат да програмират. Сесиите са по 1,5 часа, като упражняват мозъка и логическото мислене и дават първи стъпки в програмирането. Платформата е платена, като не е евтина и изисква съществени планове за създаване на програмисти.

 



 

LEGO Duplo World

Забавно приложение, което комбинира в себе си доста игри и провокации в LEGO жанр. Децата могат да играят и дружно с приятелите си по интеренет и да упражняват въображението и творчеството си. Това е главната цел на приложението, както и да научи децата какво съставляват разнообразни предмеди, животни и храни.

 



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР