Диетологът Артем Леонов разказа пред руски медии как правилно и

...
Диетологът Артем Леонов разказа пред руски медии как правилно и
Коментари Харесай

Содата е много полезна за тялото, ако я приемате така

Диетологът Артем Леонов описа пред съветски медии по какъв начин вярно и дейно да използваме содата за самун за вътрешна и външна приложимост.

„ Полезните свойства на содата са известни от незапомнени времена. Тя има мощен алкализиращ резултат, чудесно средство е за пречистване и детоксикация на организма и при настинки. Содата способства за изхвърляне на гъстия секрет от белите дробове и облекчава възпалението на гърлото “, сподели специалистът.
Имате висока кръвна захар? Яжте това, с цел да я свалите бързо
Съдържанието на мононенаситени мазнини в авокадото го вършат плод, способстващ контролиране равнищата на кръвната захар. Освен това той...
Прочети повече
Леонов обаче предизвести, че отровата се разграничава от лекарството единствено по дозата, заради което неконтролираният банкет на сода може съществено да навреди на тялото. Веществото не може да се приема дълго време без консултация със експерт. Това може да докара до нарушение на киселинно-алкалния баланс и метаболитните процеси в организма, както и до образуването на камъни в бъбреците.

„ Абсолютно безвредно е да се ползва сода бикарбонат външно като скраб за тялото, премахващ мъртвите кафези и да се вършат вани с добавена сода. Такива процедури могат да се вършат даже всеки ден. Кожата става извънредно нежна, настава надълбоко разчистване и алкализиране на телесните тъкани “, заключи диетологът.

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР