Диего Марадона започна по убедителен начин треньорската си кариера в

...
Диего Марадона започна по убедителен начин треньорската си кариера в
Коментари Харесай

Марадона записа победа при дебюта си в Мексико

Диего Марадона стартира по безапелационен метод треньорската си кариера в Мексико. Неговият тим „ Дорадос “ надигра изрично с 4:1 „ Кафеталерос “ и реализира първи триумф в мексиканската,,Лига де Аскенсо Апертура “.

Еквадорският нападател Винисио Ангуло означи хеттрик за успеха, а 57-годишният ментор беше очевидно благополучен след триумфа.

,,Изиграхме превъзходен мач. Някои твърдяха, че Марадона е ненужен. Наслушах се на какви ли не нелепости по малкия екран, само че се надявам хората да дойдат тук и да видят по какъв начин се представихме в първия мач под мое управление. Но това е единствено началото, една победа не значи нищо. Нека не се заблуждаваме, предстоят ни занапред доста тежки борби “, съобщи аржентинецът.

За дебюта на Марадона на стадиона в Кулиакан имаше над 10 000 последователи, само че все пак цялостният потенциал на оборудването от 20 000 души не беше напълнен. С този триумф отборът на „ Дорадос “ се изкачи с три позиции във краткотрайното класиране и към този момент заема 10-о място в лигата. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР